Най-лошите признания след пиянска нощ

04.04.2016, 09:30

Защо го направих?

   
 
Най-лошите признания след пиянска нощ

Хората правят много глупости след тежка пиянска нощ. Но може би най-голямата глупост е, че споделят какви са ги вършили.

Повърнах в сушилнята след едно парти в училище. До ден днешен ме бъзикат за това.

Заспах, повърнал съм на възглавницата си, обърнал съм я на другата страна и пак съм заспал. Събудих се чак на следващия следобед, след като пъхнах ръка под възглавницата и миризмата беше ужасна.

След няколко питиета водка с мартини съм заспал, после насън съм се изпикал в стаята на мъжа на сестра ми, докато цялото семейство ме е гледало. Страхотна нощ.

Тотално се отцепих и свърших в басейна да правя тройка с 2 от най-добрите ми приятелки.

Толкова бях пиян, отидох да акам и съм припаднал на тоалетната чиния, повърнал съм. Един приятел дойде да ме спасява, помогна ми да стана, но после пак съм припаднал. Събудих се в нашата палатка, без дрехи, с одеяло, увито около кръста ми. Нямам идея кой ме е съблякъл и къде са панталоните ми.

Преди няколко години с един приятел се сбихме за последното парче пица. Накрая аз го налагах с кутията за пица. Не сме си говорили оттогава.

Първият път, когато се напих, беше, докато бях ученик. Родителите ми бяха извън града, поканих няколко приятели да играем покер. Сипах в една чаша по малко от всяка бутилка алкохол, която намерих в барчето - водка, уиски, ракия и т.н.). На следващата сутрин се събудих под леглото на нашите, а приятелите ми ми бяха оставили бележка, в която пишеше, че съм повръщал в 6 различни стаи.

На първото ни парти в университета се появих много пиян. Дойде деканът и реши да си общува с мен и гаджето ми. Аз смотолевих нещо, тя също смотолеви нещо и така... Все пак завърших.

На един Хелоуин отидохме в къщата на приятели на жена ми. Много се напих и се изрепчих на някакъв, който се оказа ченге. После си тръгнах и се съблякох гол на алеята пред къщи, крещейки някакви глупости и обиди към жена ми. Най-лошият Хелоуин в живота ми.

Напих се и взех двуместно колело. Канех хората да се повозят безплатно, само за да мога да ги изсипя на някой ъгъл. Повърнах пред едно ченге, а единственото, което той направи, бе да поклати глава с отвращение.

Изпиках се в много претъпкана лимузина на връщане от една сватба.

Напих се и ме изхвърлиха от един клуб в Торонто. Припаднал съм на една алея до клуба. Събудих се в 4 сутринта без яке, портфейл или телефон. Беше февруари, а температурата - минус 20 градуса. Единствената причина да не замръзна бе, че един бездомник ме беше завил с палтото си.

Изпях "All about that bass" на приятелката си, като седнах на тоалетната чиния, за да пикая, защото не можех прав.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ