Най-добрите смешки от социалните мрежи до сряда!

07.10.2020, 13:00

Воден режим на японски: Веикато ниготури...

   
 
Най-добрите смешки от социалните мрежи до сряда!

На твоето внимание: "Най-добрите смешки от социалните мрежи до сряда". Само най-доброто от най-доброто.

 

Малко момченце пита майка си:-Мамо, аз като порасна също ли ще имам две пишки, като татко?-Как така две?!-Една малка, за да пикая, и една голяма, за да чистя зъбите на бавачката

***

Момченце си играе в пясъчника срещу 12 етажен блок. Изведнъж от един от прозорците излита мъж и пада с цял ръст в пясъчника. Трясък, прах до небето, момченцето е в шок.Мъжът става, изтупва се и казва на детето:-Момченце, сега от оня прозорец ще започнат да падат тук мъже. Искам да ги броиш, разбра ли?-Ра-ра-разбрах....Мъжът се отправя към входа.След 5 минути от същия прозорец отново излита мъж и с цял ръст в пясъчника. Трясък, прах до небето. Момчето казва:-Един!Мъжът става, изтупва се и казва:-Момченце, още недей броя, защото пак съм аз.

***

Една моя приятелка се записа на шофьорски курс. Автоинструктурът я похвали: Браво, напредвате! Днес за първи път изпреварихте с отворени очи

2251212

2251209

Ние, мъжете сме големи хитреци. От начало уж искаме само ръката на жената, а оглеждаме циците, дупето и си мислим за секс.

***

Купил чукча КАМаЗ от геолози. След време се срещат отново и те го питат:-Е, чукча, как е камионът?-Камион много добре! Кабина топла, каросерия широка, обаче кучета много бързо измарят се.

***

Младеж получава СМС от приятелката си "Васко, с теб повече не трябва да се срещаме."Васко, учуден и звъни:-Люси, защо да не се срещаме, нали се обичаме?-Васко, аз слушах. Аз всичко знам. Ти каза на някого по телефона, че половин година си имал папилона биоцелатом.-Цихлозома! Цихлозома биоцилатум.-И Лабио сифилитус.-Лабио френатус!-Васко, аз още искам да имам деца. Венерически болести не ми трябват!-Ясно! Повече в присъствие на блондинка няма да говоря за аквариумни рибки!

***

Военен пилот ще се пенсионира. Жена му 20 години му пили на главата:
-Повози ме на боен самолет!..Повози ме!
В последният си работен ден той отива при командира на поделението и му казва това. Командирът помислил малко и казал:
-Е, добре! Тя ти е била верен другар през това време-значи и наш боен другар. Зареди самолета за два часа и я повози.
Качил пичът жена си в самолета, излетели и два часа изпълнявал всички фигури на висшия пилотаж.
Като кацнал отново, надвесил се над жена си, а тя ни жива-ни умряла. Цялата позеленяла и едва диша, а той я пита:
-Е, скъпа? Сега, като се приберем вкъщи, на театър ли отиваме, или да се чукаме?

***

Отишъл Асан на конни състезания-прескачане на препятствия, медал да печели. Класирал се последен. Прибира се тъжен вкъщи.
Посреща го Айшето:
-Що стана бре, Асане?
-Мани, не питай! Засилвам аз коня, прескача той бариерата, ама каруцата отзад я събаря.

2251211

2251213

Върви си Червената шапчица през гората. Изведнъж от храсталака се подава главата на вълка:-Ти къде отиваш, сигурно при баба?-Да-И в кошничката има питка?-Да-И питката е завита във вестник?-Да-Дай ми вестника, ако обичаш!

***

Фермер отива на гости на друг.-Я, защо петелът ти се разхожда с гащи?-Знаеш ли, жена ми, без да иска, изля гореща вода върху него и трътката му се оголи. За да не мръзне през зимата му ушихме тези гащи.-И досега не му ли поникнаха пера там?-Перата поникнаха, но е много яко да го гледам как държи с един крак кокошката, а с другия си събува гащите.

***

Алкохолик, наркоман и обратен излизат от клиника за лекуване на зависимости.Преди да ги изпишат доктора им казал, че ако още веднъж се отдадат на порока си, ще умрат.На излизане, аколхоликът видял една кръчма, не издържал, влязъл, изпил една чашка и умрял. Пушачът и обратният продължили, но пушачът видял на земята фас и се спрял.Обратният му казал:- Наведеш ли се и двамата умираме...

***

Мъж чете СМС от жена си " Отидох там, където ме изпрати. Държа се като такава, каквато ме нарече. Да ме пита човек, защо по-рано не те послушах!"

***

След случаен секс с бивша колежка от групата, младеж каза " А тя по-рано не ми даваше дори да преписвам от нея на изпит"

***

Следващият ми автомобил ще е китайски. Така поне винаги ще съм сигурен, че резервните части са оригинални. 

2251214

2251215

2251216

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ