Най-добрите смешки на стенд-ъп комиците от легендарния клуб "Аполо"

24.03.2016, 16:30

Не са за хора, които не носят на майтап

   
 
Най-добрите смешки на стенд-ъп комиците от легендарния клуб "Аполо"

Неотдавна Paramount Comedy направи извадка на най-добрите изпълнения на комици, които са се явявали на легендарната сцена на клуб "Аполо", а това вече си говори за световно признание. Ето кои са най-сполучливите смешки според феновете на стенд-ъп комедията.

1672571

"Какво още можете да кажете за себе си? Чая го предпочитам като жените - черни и на колене."

 Милтън Джонс

1672570

"Работих в ИКЕА - там има повече от 7 хиляди артикула. Кажете ми число от 1 до 7 хиляди и аз ще ви кажа всичко за артикула. Осем ли? Съжалявам, нямаме го в продажба."

"Не ги разбирам тия типове от рекламния бизнес. Ето, вчера отивам да си купя полуготови спагети и на опаковката пише: "порция за двама". И коя двойка ще седне да яде заедно полуфабрикати?! На всичкото отгоре на кутията са написани съвети за сервиране и аранжиране. Сериозно? За полуготови спагети?"

Джош Уидикомб

1672573

"Тя иска да си намеря хоби, а аз нямам хоби, защото нямам толкова свободно време. Ако случайно ми се случи да имам някакво свободно време, обичам да стоя по средата на стаята и да гледам в нищото. И това я тревожи! Най-голямото мое щастие - да седя на края на леглото само по слипове и с един чорап, а другия го държа в ръка. Двайсет минути мога да стоя така. Аз съм зает да си обувам чорапите. Просто бавно ми се получава."

Шон Лок

1672572

"Отпред са шофьорът и екскурзоводът. След него е млада двойка на меден месец, след това семейство с деца и накрая съм аз с огромен корем, натъпкан с печено месо и газове. На една бабуна автобусът подскача и част от газовете излизат от мен. Рязко бащата бие един затвратник на хлапето и се извинява на пътниците. Мисля, че ми трябват деца!"

Маркъс Бригсток 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ