Най-добрите смешки, които се завъртяха в социалните мрежи тази седмица!

18.12.2020, 15:00

Не е зле!

   
 
Най-добрите смешки, които се завъртяха в социалните мрежи тази седмица!

Ежеседмичната ни класация на най-бруталните смешки, които опорочиха интернет е готова. Какво съчиниха изродите пред компютрите тази седмица?

 

Както си стоял един монах на една поляна, по пътя се задал един мъж, на чиито крака той си бил закачил звънчета… и на всяка крачка звънчетата звънели. Мъжът спрял при монаха и му казал:
— Извинете, мога ли да се изповядам?
Монахът казал:
— Да, разбира се, синко. Само да те попитам за какво са тези звънчета?
— Ами като ходя и звънчетата звънят, така че всички животинки могат да чуят, че идвам и да се дръпнат, за да не им направя нищо.
— Оу, това е толкова хубаво. Каквото и да си сторил, синко, не мисля, че не може да ти бъде простено. Кажи ми какво има.
— Ами бяхме при семейството на жена ми и докато със сестра ѝ готвехме и… стана каквото стана…
— Не е хубаво така, синко, но това със звънчетата е просто прекрасно, така че ти е простено.
— Ами, има и още. Докато бяхме на реката с майка ѝ да перем и… стана каквото стана…
— Ех, синко, никак не са хубави тези работи, но щом си спасил толкова много животинки с тези звънчета, ти е простено.
— Има и още едно нещо… Докато с баба ѝ бяхме на лов в гората ни подгониха едни вълци, ние се качихме на едно дърво и докато чакахме вълците да се махнат и… стана каквото стана…
Монахът въздъхнал и казал:
— А бе, момче, що не вземеш тия звънчета да си ги вържеш на друго място, а?

***

Две братчета са на посещение в свинеферма. Впечатлени от видяното се прибират вкъщи и по-големият казва на майка си:-Мамо, пък там имаше една свиня, която е по-дебела от теб!Майката му перва един зад врата и разстроена се разплаква.Малкият се притиска до нея, прегръща я и казва:-Не плачи, мамо! Няма на света свиня, която да е по-дебела от теб!

***

Той: искашлидаправимсекскажикогададойдаувас
Тя: Моля???
Той: извинявай бършех си клавиатурата.

2265561

2265556

2265558

В чата:
- Много си сладка. Имаш ли телефон?
- Имам да. На изплащане е. Имам и една ипотека и два кредита... ехо, ехооо...

***

Седят санитарите в моргата, скучаят, защото няма работа. Поради тази основателна причина пълнят с въздух бутилки ракия. Изведнъж отпред спират няколко черни джипа и момчета, облечени в черно, внасят труп.-Значи-започва главният,- това е нашият Васко. Гръмнаха го докато отиваше на среща с една мадама. По този случай се беше облякъл не по нашенски: някакъв костюм на Долчегабана, риза на цветя, игрива вратовръзка. Браточките на погребението няма да могат да го възприемат така. Облечете го в черен костюм, бяла риза, черна вратовръзка!Мятат им една пачка зелено и излизат.След малко, докато санитарите осмислят случилото се, отпред спират няколко кабриолета, от тях се смъква пъстро облечена компания и също носят труп.-Пичове-казва един от тази шарена тайфа,-това е нашият Евгени. Умря от предозиране по време на снимки. Заради тези снимки не беше облечен по нашенски, а с някакъв си там черен костюм, бяла риза, вратовръзка. Момчетата няма да го разберат това. Облечете го в някакъв костюм на Долче & Габана, някоя по-весела, цветна риза, игрива вратовръзка.Мятат една пачка в зелено и също отпрашват.Санитарите, съвсем ошашавени, осмислят бавно нещата. Единият казва:-Братчета, ама и парички паднаха днес! Само трябва да им разменим главите и са готови.

***

Съдят грузинец за убийството на съседа му. Съдията му казва:-Подсъдими, разкажете как стана всичко!-Прибирам се аз, значи от работа, а вратата отворена. Гледам, съседът прегръща жена ми. Хванах се за кинжала, но после се сетих, че и аз съм прегръщал неговата. След това гледам-съседът съблича жена ми. Хванах се за кинжала, но се сетих, че и аз съм събличал неговата. След това гледам-той я събори на леглото. Хванах се за кинжала, но се сетих, че и аз неговата съм я събарял.Съдията, уморено:-Кажете накратко, защо убихте съседа си!Грузинецът, възмутено:-Аз не съм си бърсал х..я в пердетата му.

2265560

2265555

2265559

2265553

2265562

- Авраам, вземи сина ми Давид, за чирак в твоя магазин да го научиш на търговия.
- Защо Моше, ти си прочут търговец, много по-богат си от мен?
- Не мога Авраам, когато го поучавам той се бунтува. Ти си му чужд, ще имаш по-голям авторитет, а и мойта Роза няма да е наблизо да го защитава.
- Добре Моше, ще го взема, но какво ще се разберем за заплащането му?
- Готов съм да платя двеста шекела. Сто за него и сто за теб.
- Ех Моше, ето затова си толкова добър търговец. Ще го взема.
Шест месеца Роза не оставя Моше намира да види как е сина им. Накрая той отива във съседния град при Авраам, но не влиза през магазина, а през задната врата.
- Авраам, как е момчето ми? Здрав ли е, справя ли се с търговията?
- Моше, сина ти е гений. Продава спаружени ябълки за прясно набрани, прокиснало мляко за прясно издоено. Назначил съм го за управител на магазина. Обаче психиката му е малко лабилна.
- Как така? Какво му е на младия Давид?
- Виж сега, не е нещо за което трябва да се тревожиш чак толкова, обаче когато връща ресто, очите му се пълнят със сълзи...

***

-Бабо Яго, хубава ти е къщичката, но е много малка.-Малка е, Иван-царски сине, а и нея с ипотека съм я взела преди 300 години.-А защо са и тези кокоши крака?-За да бягаме от колекторите, миличък.

***

Свободна ли си довечера? - Да. - Знаех си, че никой не те иска...

***

Какво правиш?
В леглото съм,ям шоколад.
Какво би направила,ако дойда в леглото при теб?
Ще скрия шоколада!!! 

2265557

2265564

2265563

- При развода разделихме нещата така: за мен апартамента, за него вилата и колата.
- А парите? - Парите ги разделиха адвокатите

***

Снощи гледам, че жената се гримира, прави си прическа и я питам учудено: - Къде си тръгнала, ма? - Ааа, никъде бе, просто започнах да се плаша като минавам покрай огледалото!

***

Пепа така бързо бягаше от сексуалния маниак в парка че на втората обиколка го нападна в гръб

***

Мъж казва на жена си:-Скъпа, хайде тази вечер да сменим позите!-Съгласна! Ти заставаш пред печката, а аз се изтягам на дивана пред телевизора и ще попръцквам от време навреме.

2265565

2265566

1872 г. - Криеш хайдути.
1942 г. - Криеш партизани.
2020 г. - Криеш гости.

***

По мое време нямаше психолог в училище, даскала ти изплющи 2 шамара и психологията ти се стабилизира

***

Писмото от Лили Иванова към Дядо Коледа! Ей,малчуган, да не ме забравиш!

***

Блондинка става сутринта на Коледа и намира под елхата малка кутийка с пръстен. Отваря я и прочита: - Ще се омъжиш ли за мен? - Миличък! - крещи тя. - Ставай бързо, Дядо Коледа иска да се ожени за мен!

***

ПОВЕЧЕТО ОТ ЖЕНИТЕ ПОПИТАНИ:
ЗАЩО ОБИЧАТЕ МЪЖЪТ СИ?
ОТГОВАРЯТ ПО ЕДИН НАЧИН:
ДА ПУКНА, АКО ЗНАМ ЗАЩО ГО ОБИЧАМ ТОВА ГОВЕДО...

***

 

Влиза наш Стамат в кръчмата, сяда на масата, щраква звучно с пръсти и се обръща към притичалия сервитьор.
- Младеж, шест сунгурларски, две салати Снежанка голяма бутилка с вода.
Носи момчето. Всичко благо се изпива. На другия ден същата работа.
- Младеж, шест сунгурларски и там каквото се полага към тях.
На третият ден сервитьора приемайки поръчката решил да попита все пак.
- Господине, защо поръчвате шест ракии наведнъж? Аз мога да ги нося една по една. Така ще са студени.
- Така е мойто момче, ама аз след третата не мога да кажа сунгурларска.

***

-Как повечето мъже приемат брака?
-Като прекалено скъп начин да си решиш проблема с прането.

***

Казах на децата, че ако искат обикновена тротинетка трябва да пишат на Дядо Коледа, а ако искат електрическа-на Санта Клаус. Обясних им, че той български не разбира и трябва да е на английски писмото.От 2 месеца по цяла вечер учат английски вкъщи.

***

-Тате, какво е това проститутка?-Боже! Къде чу тази дума?-В детската градина. Владко ми каза, че съм проститутка защото не му давам повече. Давам на Жорко.-Какво?!-Плюшеното мече. Не му давам да си играе с него.-Уф! Твоят Владко е едно глупаче. А проститутката не е добра жена.-Защо не е добра?-Защото е продажна.-Значи леля Мими е проститутка-тя продава в магазин. Това означава, че е продажна.-Не, леля Мими не е продажна, защото продава сувенири. Проститутката продава себе си.-Как така-себе си?-Много просто! Който иска може да я купи. За определено време.-Защо?-За да спят.-Спят?-Да, в един креват.-Значи тогава проститутка-това е мама!-Да не си се побъркала!-Но тя нали спи с теб за пари?-За какви пари?-За твоята заплата.-Ех..Това пари ли са? Тя спи с мен по любов. Поне се надявам на това.-Както и с чичо Митко?-Какво?! Какъв чичо Митко?-От втори вход. Ти, докато беше в командировка той спа у нас, с мама в едно легло.-Митко? В леглото? Ще и покажа аз на нея! Проститутка!-Странно! Каква проститутка е мама, след като спа с чичо Митко не за пари, а по любов?

***
Мими, ела не бой се! Пипни го де! Усещаш ли колко е твърд? Да... Е па язе колко пъти да ти казвам да прибираш хляба у плика!
***
Върви си заекът из гората и брои:-Едно, три, четири, пет...Среща го мечокът:-Зайо, защо броиш така? Къде е две?-Мечо, еве ми се, та две не виждам!
***
Двама авджии отишли на лов за глиган. на другия ден единият се връща сам в селото, влачейки краката си, а на гърба си носи тялото на глиган. Съселяните му, виждайки, че е сам, го питат:-Кольо, а къде остана Пешо?-На Пешо му стана лошо и остана да лежи на 2 км. оттук.-И ти го остави сам, а домъкна тук глигана?!-Пешо никой няма да го открадне!
***
Учител по химия пита ученик:-Ако пусна часовника си в този разтвор ще се разтвори ли?-Не!-Отлично! А защо?-Защото, ако щеше да се разтвори, Вие нямаше да го пуснете вътре.
***
Не го разбирам аз тоя стриптийз. Ако искам да прекарам вечерта с някаква жена, да и дам купчина пари, без да се чукаме, е по-добре да си стоя вкъщи при моята.
***
Прибира се Иванчо късно вечерта вкъщи. На вратата го посреща баща му: - Е, пак ли си скитал по мацки, пил си, пушил си... - Тате, завистта е лошо нещо.
***
Казват: "Мъжете са от Марс, а жените от Венера". Приятели, Венера е единствената планета, която се върти срещу часовниковата стрелка. Това обяснява и женската логика.
***
Прибирам се след дълга командировка. На портала :"Внимание! Зло куче". Звъня на моята: - Майка ти за дълго ли дойде?
***
-Ало! Женската консултация ли е?
-Да.
-Педалът за спирачките вляво или вдясно е?
***
Младеж:"Лежа гол в леглото у любовницата си, която живее на първия етаж. Тя е в банята. Усещам как някой се промъква през прозореца. Завих се презглава с одеялото. Влезе мъж, съблече се и се пъхна в кревата при мен, хвана ме за ръката и я постави върху члена си. Аз направих същото с неговата ръка. Дори дрехите не си взе като изхвърча през прозореца!"
2265567
2265568
2265569
   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ