Най-гадните миризми в апартамента ви

01.07.2014, 19:46

Адската смрад, бате!

   
 
Най-гадните миризми в апартамента ви

Прибирате се вкъщи след дълъг и шибан работен ден и единственото, което искате да направите, е да се проснете на дивана, да хапнете нещо и да гледате следващия мач от програмата на Световното първенство по фрубол в Бразилия. Лошото е, че първото нещо, което ви удря в носа е гадната смрад на разлагащ се труп, който идва от вашата хралупа. Нещо не е наред и трябва да разберете какво е! Ето някои от най-вероятните източници на зловонните миризми, които обитават вашето леговище:

Котешката тоалетна

Оу, вие сте тъжен самотник, който има котка и мръсна котешка тоалетна. Може и да си мислите, че не мирише, защото носът ви е свикнал с тази миризма, но познайте какво: това е причината да сте самотен. Чистете го всеки ден, а не веднъж седмично. Какво? Да не би да пускате казанчето на тоалетната само веднъж в седмицата. И като говорим....

Тоалетната

Никой не поставя под съмнение хигиената ви, но от време на време е хубаво да пускате от онези цветни кубчета в казанчето, които оцветяват водата и дават горе-долу приличен аромат на случващото се. Освен това чистенето на банята поне веднъж в седмицата е абсолютно задължително!

Мивката, пълна с мръсни чинии

Всички тези чинии няма да се измият сами, но оставени така безпризорно, ще започнат да смърдят по-гадно от месарница през лятото. Не си лягайте без поне да сте ги изплакнали.

Мазните пилешки крилца, които забравихте в микровълновата преди една седмица

Може би сте много зает, разсеян или ви липсват някои части от мозъка, но общо взето тази миризма е по-гадна и от смъртта. Няма нищо по-смрадливо от застояла храна.

Мръсното бельо и чорапи

Пичове, оцапали сте гащите и сте забравили за това? Определено имате нужда от професионална помощ, защото мръсното ви бельо и чорапи вонят по-гадно от ши*ан зомби апокалипсис. Изперете ги, по дяволите!

Вярното ви куче

Вие обичате кучето си. Единственият проблем е, че кучетата миришат! Гадно при това! Те са като Гремлините, но разликата е, че не се умножават, когато ги намокрите, но, мамка му, миризмата им го прави. Похарчете някой лев и изкъпете този звяр, защото заради него целият ви апартамент мирише по начина, по който мирише и лицето ви, след като го оближат, а преди това са облизали задника си. Кучешка му работа!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ