Най-безсмисленото американско хапче

   
 
Най-безсмисленото американско хапче

Ние българите винаги сме знаели, че западняците не са пиячи и че не схващат идеята зад употребяването на алкохола. Последното озадачаващо умотворение на фармацевтите оттатък Океана го доказва. Учени от университета в Йейл запретнали ръкави и вече правят финалните тестове на хапче, което прави така, че да пиеш, без да се напиваш. Според тях само една таблетка от техния Iomazenil ще направи така, че колкото и да пиеш, няма да успееш да изпаднеш в онова извисяващото духа състояние, познато още като "на свиня".

Резултатите от предварителни тестове с автомобилен стимулатор показали, че независимо колко изпивали, хората, които предварително взели от хапчето, карали почти като трезви и нито веднъж не навлезли в насрещното. Според създателите на Iomazenil хапчето е предназначено за хора, които обичат да пият много, защото благодарение на него те няма да се напиват. Така, видиш ли, щели да се наслаждават повече на алкохола.

Е, приятели, кажете сега, има ли по-голяма глупост, която може да измисли американската научна мисъл. Кой, по дяволите, ще иска да вземе хапче, от което няма да го хваща алкохолът, а после ще седне да пие. Ама нали точно това е идеята на пиенето, да се напиеш! Ако наистина има такова хапче, то ще носи само проблеми – първо, ще е лошо за личните финанси, ние и сега едва успяваме да си насмогваме на глътката, а какво остава, ако можем да пием до безкрай. Второ, ще е много вредно за здравето, защото ни идва да умрем на сутринта, след като сме изпили четири големи, а, ако можем да изпием 14, е много вероятно да не доживеем първи петли. Не на последно място това хапче ще е бич и за грозните мацки, защото, ако мъртвопияните мъже изчезнат, вече няма да има кой да им обръща внимание.

Източник: Guyism

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 3
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 28.05.2012 | 12:19
3 Пълна глупост е това хапче. Защо ми е да пия, ако няма да се напия?
от Не е посочен | 28.05.2012 | 12:17
2 дам, пропуснали са факта, че който се напива вероятно иска да се напива
от Не е посочен | 26.05.2012 | 19:12
1 хахахаха, браво, това се казва статия, подкрепям
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ