Наистина практичните неща, които научаваме в университета

01.08.2014, 18:23

Къде се крие голямата тайна?

   
 
Наистина практичните неща, които научаваме в университета

Всеки, който е преминал поне през по-голямата част от дебрите на родното образование, е наясно с факта, че то е пълно с абсолютно безсмислени и безполезни неща. Това специално важи за университета, където нищо чудно да се борите с предмет, който ви разказва за това как дискетите са бъдещето на компютърната технология. Има ли нещо положително в цялата тази университетска работа изобщо? Има, разбира се! Вижте кои са истински практичните неща, които ще научите в университета и които ще си служат цял живот.

Спокойствие

Университета е мястото, където се научавате да не ви пука. Тук разбирате, че единствените сигурни неща в живота са данъците и смъртта. Хората са лицемери, а преподавателите постоянно променят правилата. В крайна сметка ще разберете че плановете ви ще се провалят и порното ще е единствената ви утеха.

Как да лъжете

Баба ви е в болница за трети път този семестър въпреки че е починала през 2005? Кой да знае, че една семейна трагедия може да ви помогне да си вземете изпита. В университета се научавате да оправдавате мързела си по всевъзможни начини. Ще започнете с професорите, но скоро ще лъжете всички. Гаджето иска да ви запознае с техните? Точно днес да вземете да настинете, ей Богу!

Да стоите будни

Сега е времето да третирате телата си като боклук, за да могат да свикнат за по-нататък. Когато сте на 20+ години е много по-лесно да работите цяла нощ, за да се вместите в някакъв краен срок. В такива моменти ще установите перфектната за вас комбинация от стимуланти, която ще ви държи адекватни цяла нощ.

Как да мамите

Какво и да си говорим измамата е много важно умение в живота на един възрастен. Научавате се да подсказвате/преписвате по всевъзможни начини, как да си цъкате на телефона или да си четете комикси по време на лекции без да ви хванат... Години по-късно ще надграждате върху тези умения.

Готвене

Без него сте за никъде. Повечето хора мразят да готвят, но това не само ще ви спаси от гладна смърт и ще имате какво да предложите на приятелите ви като ви дойдат на гости, но и с това умение ще можете да примамите доста мацки да дойдат на гости. Следите ли мисълта? Да, сигурни сме. Има няколко вида мъже, които са магнит за мацки, и готвачите са едни от тях, така че подобрете кулинарните си умения. Направете го ако не за стомаха си то поне за онова, което е една педя по-надолу.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ