На света все още има хора, които ядат... хора

17.02.2020, 11:00

Ужас!

   
 
На света все още има хора, които ядат... хора

Светът може и да се  развил достатъчно, че да изпратим хора в космоса и да комуникираме помежду си по всяко време на денонощието. Но до ден днешен съществуват хора, които не само са спрели развитието си преди стотици години, но и продължават да практикуват канибализъм.

Да, страшно е, но е факт. Ето кои са те и къде се намират:

Племе от Бразилия

2213800

Това племе обитава горите на Амазонка и наброява не повече от 2000 души. При тях канибализмът е част от културата. Когато човек умре, всички негови роднини се събират около него, пържат го и го изяждат. Кръвните роднини не участват в празника, а просто гледат.

Религиозна секта Агори

2213797

Те се срещат в Варанаси - градът, в който мъртвите се изгарят на река Ганг. През нощта членовете на религиозната секта на Агори си проправят път към реката, които ядат мъртвите и извършват различни ритуали върху тях. Членовете на сектата се отличават по това, че са покрити с пепел от глава до пети и носят бижута от кости.

Калуфо от Папуа Нова Гвинея

2213799

В Папуа Нова Гвинея има много канибали. Поради липса на протеинова храна, аборигените често вечерят с мъртвите си другари.

Канибали на остров Фиджи

Всички описани по-горе канибали не са опасни за външни хора, но това не може да се каже за някои от островите на Фиджи. Там все още има племена, които са запазили древните традиции.

2213796

Те не само се бият помежду си и изяждат противниците си, но и изяждат туристи, които са попаднали там, където не трябва. На острова хората продължават да изчезват без следа.

 

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ