Мъжете и жените "милениали" пътуват различно

23.04.2018, 18:00

Мъжете с по-изявено предпочитание към спа услугите

   
 
Мъжете и жените "милениали" пътуват различно

Ако сте родени между 80-е и 90-е, най-вероятно вече сте разбрали, че принадлежите към демографска група, наречена "милениали" (още позната като "поколение Y", "хилядолетници" или "ехото на бейби бумърите"). Една от най-отличителните характеристики на този демографски феномен, както посочват мнозина, е именно разчупващият стереотипите начин на живот.

Оказва се, че в допълнение към привичките на пиене, ядене и излизане по срещи родените през 80-е и 90-е не само пътуват повече от своите родители, но също така пътуват по различен начин спрямо миналите поколения. Интересен факт, например, е, че мъжете "милениали" са много по-склонни от жените да избират хотели, които предлагат спа услуги, както и полети с по-изявени развлекателни възможности. Всъщност подобни данни се вписват напълно в очерталата се картина, че мъжете от "поколението Y" са сравнително по-изнежени от бащите си, както съобщават големите медии.

Жените пък наблягали на хотели с безжичен интернет, което не е особено информативно, имайки предвид времената, в които живеем. Може би пък това е корелирано с по-екзотичните места като избор за дестинация. Разбираемо, най-предпочитани от тях са полети с по-специално отношение към семейството.

2052268

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ