Мъжествени неща, които жените ненавиждат

09.09.2011, 09:20

   
 
Мъжествени неща, които жените ненавиждат

Момчета, ние прекарваме доста време в търсенето и намирането на правилния подход към жените, към всяка жена, към определена жена. Защото знаем, че подходът е много важен. С тази цел постоянно четем и се образоваме какво им харесва и какво не им харесва на жените. Добре, че имаме чувство за самоирония, защото ако нямахме, направо щяхме да изпаднем в паника, когато разбрахме от Guyism, че 7 от нещата, които считахме за супер мъжествени, всъщност докарвали нервни кризи на дамите. Т.е. не ги очароват. Ако и вие не сте и подозирали, че походката ви на 4-крилен гардероб ги дразни, ето и още няколко такива феномена.

Походка тип 4-крилен гардероб

Американците на това му казват "да ходиш като парче пица" заради формата на тялото – широки рамене, разперени ръце, а надолу – тесен, като триъгълник. У нас на това му казваме още "да ходиш сякаш имаш дини под мишниците". Обикновено такава походка имат яките момчета, напомпали мускули във фитнес залата. Обаче така се стараят да се движат и някои доста хърбави представители, защото считат, че е много мъжествено и пленява мадамите. Всъщност не е така – на жените им изглежда по-скоро смешно или дразнещо, отколкото привлекателно.


Да говорим за това колко обичаме месо

Не човешко месо, разбира се. Става дума за това, че понякога се увличаме да се захласваме по бургери, пържоли и всякакъв друг вид месо, и да удряме с юмрук по масата, гордо заявявайки, че без месо няма да седнем да се храним. Или пък да се хвалим с това колко много месо сме погълнали на вечеря. Като се замислим и на нас няма да ни е приятно ако жените започнат да ни уведомяват постоянно с какво са се хранили.

Да сме обсебени от мисълта за пари

Едно е да сме мотивирани да напреднем в кариерата си, но съвсем друго е постоянно да повтаряме колко пари изкарваме или колко пари имаме, или пък колко много ни трябват пари и че нищо в този живот не става ако нямаш пари.

Да ги вдигаме и подмятаме

Е, не! Тук сме сигурни, че лъжат. Не може да не обичат да ги подхвърляме и носим. Може би освен когато ги обръщаме с главата надолу.

Бездействието по време на секс

Нормално е. Сексът ще бъде скучен ако мълчим и стоим като препарирани, изпълнявайки само нужните за акта действия. Винаги трябва да има интрига, игра, дори да говорим мръсни приказки, когато се налага.

Да се бием

Ние обичаме да го правим – да се боричкаме с приятелите си или да се сбием в бара. Много е мъжествено, показваме сила и надмощие, стига да не ни набият, разбира се. Но на жените тези действия им се струват по-скоро груби и излишни. Освен ако не са фенки на грубата сила.

Да се фукаме, че ще ни излезе късметът

Щом казват! Вярно е, че някои мъже доста се хвалят. Жените обаче откровено се дразнят да слушат за подвизите им.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ