Мъж прелетя 6437 км, за да открие откраднатите си слушалки

19.08.2022, 10:30

Явно много са му харесвали!

   
 
Мъж прелетя 6437 км, за да открие откраднатите си слушалки

Мъж прелетя 6437 км, за да открие крадеца, свил неговите Apple AirPods. Луис Елис харчи 2410 долара, докато наблюдава наблюдава как слушалките пътуват от Катар до Непал, след това до Тайланд и обратно в продължение на пет месеца.

Всичко започва като шега, но в крайна сметка Луис започва да приема нещата на сериозно, след като излита до Доха заедно със свой приятел и междувременно следейки приложението на своите слушалки.

"Гледах как летят от Катар до Катманду, преди да се отправят към малко селце в хималайските планини с изглед към Непал. След това направиха кратка разходка до Тайланд, преди най-накрая да се върнат на почивка в Доха. Просто не издържах повече – затова реших да ги проследя.", споделя Луис.

Те успяват да проследят слушалките до жилищен блок, опитвайки се да се свържат с тях чрез Bluetooth. В крайна сметка те успяват да осъществят връзка.

2373789

"Беше приключение и се чувствах като във филм за изгубено съкровище, всичко беше много вълнуващо. Знаехме, че са вътре и бях решен да си ги върна. Бих се връщал всеки ден, докато не си ги получа обратно. Имах кутията със серийния номер на нея, така че бях готов да докажа, че са мои.", допълва още той.

Най-накрая авантюристите биват допуснати в апартамента на "крадеца", където са отседнали няколко души. Слушалките са върнати на Луис без никакви инциденти.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ