Момче с расистко мнение за бежанците. Майка му намесва България и шокира всички!

15.10.2015, 14:30

Човек никога не знае какво се крие в миналото му

   
 
Момче с расистко мнение за бежанците. Майка му намесва България и шокира всички!

Едва ли съществува съзнателен човек, който да няма мнение по темата с имигрантите. Тя е сериозна, ще става още по-сериозна и ще повлияе на целия свят. Затова и смятаме, че трябва да се говори за бежанската вълна, за войната в Сирия, за сериозните политически проблеми, които тресат САЩ, Русия и всъщност всички държави, които по някакъв начин зависят от тях.

Div.bg не е сайт, в който ще прочетете политически анализи, но въпреки това не смятаме да подминаваме темата и да се правим, че не съществува. Затова ще ви покажем как едно крайно мнение на непознат за нас младеж кара майка му да коментира отдолу така, че да промени живота на сина си завинаги. Ето и как протича разговорът:

Момчето: Тази снимка е най-добрият аргумент защо имигрантите нямат (и никога няма да имат) капацитета да заемат достойна позиция в нашата страна. #Отвратително #Чужденци

Приятел 1: Прав си! Никога няма и никога не трябва! Слава богу, че в офиса нямаме такива.

Момчето: Е, сигурно има причина в моята банка да няма нито един такъв в ръководството. В смисъл, ти би ли поверил парите си на чужденец?

Приятел 1: :)))))))))))))))))

Момчето: Колкото и години/поколения да живеят с нас, те просто не успяват да се научат как да бъдат цивилизовани и интелигентни като нормалните хора. Явно някои характеристики никога няма да изчезнат от техния вид.

Приятел 2: Хахахахахаха

Приятел 3: Това е много добро, нали?!

Приятел 4: Мнооооого добро...

Приятел 5: Може би е свързано с размера на мозъка им. Как някой може да очаква да срещне напълно развито интелектуално човешко същество от държава с физиогномика на населението като тяхната? #ВсичкиИзглеждатЕднакво

Момчето: Не мисля, че вече става дума и за цвета на кожата. Сега, в допълнение с тези от Африка, Тайланд, Индия, Пакистан, Китай... вече идват все повече и повече от Аржентина, Русия, Полша, Румъния и която и да е друга ши*ана държава.

Приятел 6: LOL

И тук вече се намесва майката...

Майката: Скъпи мой, извинявам се, че прекъсвам тази расистка оргия между теб и твоите "оригинални" приятели.

Не искахме да ти казваме и може би не трябва да го правя дори сега, но този път наистина прекали. Така че си го заслужи.

Исках да ти кажа, че ние (аз и баща ти) те осиновихме преди 23 години, когато беше на 2 години от едно арменско семейство, което живее в София, България.

И до ден днешен не си ни карал да се срамуваме от теб. Ти стана млад и успешен банкер със страхотен живот. Явно, че тези "мръсни чужденци" с "мръсните си гени" все пак успяват да постигнат нещо в живота си.

П.П. Все още те очакваме на обяд в неделя. Ще правя спагети "Болонезе". Дано не е твърде "чуждо" за теб.

1582749

1582747

1582750

1582748

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ