Много лоши рисунки на котки, които станаха хит в мрежата!  19 Виж всички снимки

25.03.2021, 17:00

Да се посмеем малко!

   
 
<p><span><span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Ainars</span> e артист, който създава глуповати рисунки на котки в различни пози. <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Ainars</span> публикува всички смешни рисунки в акаунта </span><a href="https://www.instagram.com/dailypurrr/" target="_blank"><span>@<span style="background-image: url(../img/wline.gif);">dailypurrr</span></span></a><span> в <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Instagram</span>. Последователите започват да се повишават и за две вечери стават над 1000. Днес каналът се радва на над 600 <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">хил</span>. фена и ние вече сме едни от тях!</span></p>

Ainars e артист, който създава глуповати рисунки на котки в различни пози. Ainars публикува всички смешни рисунки в акаунта @dailypurrr в Instagram. Последователите започват да се повишават и за две вечери стават над 1000. Днес каналът се радва на над 600 хил. фена и ние вече сме едни от тях!

Ainars e артист, който създава глуповати рисунки на котки в различни пози. Ainars публикува всички смешни рисунки в акаунта @dailypurrr в Instagram. Последователите започват да се повишават и за две вечери стават над 1000. Днес каналът се радва на над 600 хил. фена и ние вече сме едни от тях!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ