Много алкохол, двама мъже и рекордните им изпълнения 2

11.09.2014, 12:30

Наздраве!

   
 
Много алкохол, двама мъже и рекордните им изпълнения

Тъй като постоянно следим интернет потока и гледаме да сме в час с всичко ново и интересно, неизбежно попадаме на всякакви простотии и откровени глупости, които често ви спестяваме. Има обаче неща, които си струва да ви покажем, дори и с риск вече да сте ги видели. Става дума за две клипчета, приличащи си по три основни причини:

1. И в двете видеа ще видите смели мъже

2. И в двете видеа ще видите голямо количество алкохол

3. И двете видеа ще ви накарат да изпитате завист

Първото разказва историята на един световен рекорд. Негов автор е германецът Оливър Щрюмпфел. Рекордът се състои в успешното пренасяне на 27 еднолитрови халби, пълни с бира, на разстояние от 40 метра. Оливър се подготвя от много време за това постижение, освен това от години работи на Октоберфест, което е най-добрата възможна тренировъчна площадка.

 

 

Второто видео ще ви запознае с Уил Уилямс. Не сме сигурни дали неговото постижение е някакъв официален рекорд, но от чисто човешка гледна точка е точно така. Брадатият Уилямс успява да изпие на екс цяла бутилка уиски за... ВНИМАНИЕ... 13 секунди! Уелсецът го прави с такава лекота, че веднага поражда съмнение за автентичността на изпълнението си. Според лекарите, ако това видео не е фалшиво, то значи с Уилямс се е случило чудо, защото очевидно е невредим. Ние му се покланяме и препоръчваме никой да не го имитира. Никога.

 

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ