Местенца, където можеш да си хапваш дибидюс гол

11.07.2018, 14:00

Няма място за срамежливост

   
 
Местенца, където можеш да си хапваш дибидюс гол

AMRITA (Япония)

Колкото и странно да ни се струва това, имайки предвид всички странни неща, които можем да видим в Япония, включително в ресторантите, но Amrita е първото местенце в страната на изгряващото слънце, където можеш да положиш гол задник. Той отвори врата едва през юли 2016-та година в Токио. Като заведение за хранене, Amita се отличава с доста стриктни правила за достъп. Например, за да хапваш там, трябва да си под 60 години. Също така не трябва теглото ти да надвишава 15 килограма средното тегло за височината ти.   

2076145

BUNYADI (Англия)

Amrita без съмнение е местенце, вдъхновено от английските ресторанти като Bunyadi в Лондон. Според собствениците, ресторантът предлага на гостите възможността да "изпитат истинска свобода". Докато концепцията отначало е карала хората да повдигат в недоумение и съмнение вежди, днес списъкът с часове за обяд в ресторанта бързо нараства до повече от 50 000 души. Кой би предположил, че толкова много хора искат да са голи около масата за ядене?

2076146

O'NATUREL (Франция)

Париж е малко по-напред в играта, защото през 2007 г. откри първия си ресторант за голи хора, подходящо наречен O'Naturel. Местенцето побира около 40 вечерящи и предлага храна за около $35. На входа, всички гости биват помолени да си свалят дрехите от телата, поради което заведението днес получава голяма подкрепа от Парижката асоциация на нудистите.

2076143

TЕNERIFE (Испания)

През януари 2017 г. Innato Tenerife стана първият ресторант за голи в Испания. От заведението твърдят, че идеята на мястото е да предложат ​​"оргазмена атмосфера" за гладните си посетители. Местенцето предлага "афродизиращо меню", което се поднасяа върху мъжки и женски модели, естествено голи. Популярна тема в ресторанта е т.нар. "щастлив край", който не е точно това, което си мислиш: моделите се обливат в шоколад, така че вечерящите да могат да си топят ягодки в тях.

2076142

 

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ