Мадамите, които ще срещнете на рок фест

26.04.2012, 10:56

   
 
Мадамите, които ще срещнете на рок фест

Идва време за рок концерти и фестове. Тази година, ако всичко върви по план, ще се скъсаме от Div-еене на подобни мероприятия. Освен яката музика и многото бира, третата причина да се радваме, че ще присъстваме на рок фестовете е, че там ще срещнем мадами. Много мадами. Различни мадами. Пийнали мадами. И Div-и мадами. Независимо по какви жени си падате, поне един от типовете мацки, които ходят по рок фестове, ще ви спечели. А те са:

Момичето, което носи естествен дезодорант

За: можете спокойно и уверено да я свалите. И няма нужда да се притеснявате, че не сте се бръснали или не сте се ресали през последните няколко дни.

Против: Тя е на този фест вече няколко часа (или дни), може би на палатка, без душове и без дезодорант против изпотяване. Нещата могат да станат доста потни. Но пък и вие може би вече не ухаете на току-що изпечена канелена кифличка.

Момичето, което си пада по момичета


За: Яка е и приятелката ѝ – също.

Против: Двете ще използват факта, че са супер готини, за да се набутат пред теб в тълпата и да стигнат по-напред към сцената.

Момичето, което е дошло заради приятелите си

За: Сигурно няма да има против да я заговорите и ако има някоя банда, която свири в момента, но вие не ѝ се кефите чак толкова много, тази мадама е идеална за кратко бягство за бира.

Против: "Кои са Whitesnake? А тези пък Metallica какви са?" Не можете да си паднете много по мадама, която не знае нито една яка банда, която на всичкото отгоре точно в момента забива на сцената. И се оплаква от музиката, защото сигурно в момента предпочита да е на концерт на Цеца Величкович.

Момичето, което снима и предава всичко по Facebook, Twitter и т.н.


За: Можете да разчитате на нея за някоя снимка за спомен от концерта.

Против: Ако се доближите до нея, може би после всички – от баба ви, до шефа ви ще ви видят как се наливате с бири, късате си тениската, виете срещу луната и... повръщате. Не е оферта.

Момичето, което се съблича

За: Маха си сутиена и ви предоставя достъп до гледка, която всеки мъж на концерта харесва.

Против: Общоизвестен факт е, че мъжете не можем да мислим за нищо друго и се превръщаме в безмозъчни същества, когато чифт цици се развеят пред погледа ни. Така че има реална опасност да изтървем цялото шоу, докато тази палава мадама се съблича.

Източник: Maxim

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 3
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 29.04.2012 | 09:49
3 А за момичето,което е истинска фенка и е там единствено заради музиката,защо не се споменава!?От богатия ми опит по десетки концерти мога да твърдя,че повечето момичета на концертите са точно такива!А изброените в статията може да ги срещнете и другаде без да се хабите да ходите по рок концерти :)))
от Не е посочен | 27.04.2012 | 16:28
2 Много е диво само че колко ли мъже,могат да си легнат с миризлива пияна жена.
от Не е посочен | 27.04.2012 | 09:44
1 не бих и припарила на такова място:)
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ