МАГИЯ! Уникална диета с диня - 7 дни и 15 килограма по-малко

07.07.2014, 15:24

Лекарите са в еуфория, продавачите на дини също

   
 
МАГИЯ! Уникална диета с диня - 7 дни и 15 килограма по-малко

Знаем, че не сте свикнали точно в нашия сайт да четете материали, свързани с диети, но днес просто нямаше как да се сдържим. Става дума за уникална и едновременно с това магическа диета, която само за седмица ще ви лиши от 10-15 килограма ей така, като на шега. Единственото условие е да намерите диня и да се подготвите за ежедневни срещи с нея поне за една седмица. Ето и как трябва да протече Динената диета, за да има максимално добри резултати.

ПОНЕДЕЛНИК

Закуска: Още от сутринта разкажете на всичките си близки, че започвате диета с диня.

Обяд: Открийте най-отдалечения пазар и отидете пеша. Купете си 2 (две) дини, поставете ги под мишниците си и се приберете у дома отново пеша.

Вечеря: Изпийте една цяла чаша вода със стайна температура.

ВТОРНИК

Закуска: Ако мускулите на ръцете и краката ви болят, пийте един аспирин.

Обяд: Погрижете се за двете дини - разходете ги малко, покажете им най-важните места в града, а после се приберете у дома.

Вечеря: Изпийте една чаша билков чай без захар.

СРЯДА

Закуска: Вземете едната диня (по-голямата), изпънете я напред с ръце и направете 20 клека.

Обяд: Ако нямате планина в града, намерете поне хълм и започнете да търкаляте дините нагоре до най-високата точка. После ги пуснете надолу и тичайте след тях. Повторете поне 2-3 пъти до пълно засищане.

Вечеря: Изпънете се пред огледалото и се усмихнете, защото положителното мислене е най-здравословното ядене преди лягане.

ЧЕТВЪРТЪК

Закуска: Легнете по гръб на земята и хванете едната диня (по-голямата), като я държите пред гърдите си. Направете 6 серии по 20 коремни преси.

Обяд: Отново е време за разходка на дините. Не забравяйте да им говорите, и те душа носят.

Вечеря: Заслужавате си вечерята - изяжте половин домат и цяла зелена маслина. Усмихвайте се!

ПЕТЪК

Закуска: Ако се качите на кантара, ще забележите, че поне 7-8 кг. сте смъкнали. Това е перфектният момент да кажете на всички, че сте на диета. А след това трябва да качите снимка и във Facebook.

Обяд: Виж сряда!

Вечеря: Ако изобщо огладнеете, прегърнете едната диня (по-голямата) и си мислете как ще я изядете.

СЪБОТА

Закуска: Легнете по гръб и сложете върху краката си едната диня (по-голямата). С ръцете се хванете здраво. Повдигайте краката внимателно. Трябват ви 4 серии по 10 повдигания.

Обяд: Нарежете едната диня (по-малката) и изяжте едно парче. Останалата част изхвърлете в кофа в края на града, до която трябва да стигнете с патешко ходене.

Вечеря: Самовнушението е страхотна сила - започнете да си представяте колко красиво тяло имате. Ако ви стане тъжно, погалете единствената останала диня.

НЕДЕЛЯ

Закуска: Разходете се голи у дома, за да ви видят всички.

Обяд: Нарежете втората диня и изяжте само сърцевината. Останалата част изхвърлете в кофа, намираща се в най-близкия съседен град (село). Стигнете до него с подскоци.

Вечеря: Заслужихте си я - изяжте седем фъстъка с копър.

Ако сте следвали Динената диета съвестно, то със сигурност сте поне 10 килограма по-слаби. Поздравяваме ви за търпението и невероятния хъс!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 1
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 08.07.2014 | 15:15
1 Много се смях с вашата диета
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ