Люис Хамилтън и неговият R&B албум

03.01.2012, 16:32

   
 
Люис Хамилтън и неговият R&B албум

И преди е ставало дума за способността и влечението на известните да се разпростират в няколко области, като започнеm от музика, преминем през изкуство като рисуването или фотографията и се стигне до спорта. Не е малък броят на музикантите, които в един момент просто получават вдъхновение и стават я писатели, я актьори, я всичко наведнъж.

На подобен случай "намирисва" и при Люис Хамилтън, който, както разбрахме от NME, е записал R&B албум. При това в същото студио, в което са записвали музикални звезди като Роби Уилямс и Кайли Миноуг, но пилотът от F1 не бил сигурен дали ще го издаде.

На нас ни е чудно защо ще записва албум, ако няма да го издава, но това си е негова работа. Може би просто Хамилтън все още ближе рани след раздялата си с апетитната Никол Шерцингер и има нужда да изпее мъката, така да се каже. Интересно как ще го направи в R&B стил, но пък ако си промени решението за издаване на албума, може и да чуем.

Осмеляваме се да прогнозираме, че тези двамата сигурно ще се съберат след известно време и може даже и дует да си направят. Дотогава обаче Люис ще трябва сам да реди римите, а дали пеенето ще си остане само негово хоби или ще се превърне във второто му призвание, може би трябва да хвърлим малко боб, за да разберем. Не знаем дали вие си го представяте, но ние, ако трябва да го видим като рапър, си го представяме като Шаги. Защо? Мистерия. Но не по-голяма от това пилот от F1 да пее R&B.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ