Лошите момчета, които се превърнаха в идоли

03.08.2011, 10:27

   
 
Лошите момчета, които се превърнаха в идоли

Не само във филмите, но и в действителността може да има такъв сюжет. Много от звездите, които познаваме днес от телевизионния екран са били неудачници или много лоши момчета в училище и като деца. Някои са имали наистина трудно детство. По един или друг начин обаче гангстерите и загубеняците от миналото са се превърнали в богати, успели и желани мъже.

За да не си мислите, че се шегуваме, ще ви представим кратките истории на 5 от най-известните лоши момчета, които днес са идоли:   

Ози Озбърн (Джон Майкъл Озбърн)

 

Преди:

През целия си живот Ози страда от дислексия. Детството му е трудно, защото във всички учебни заведения, които е посещавал учителите са се отнасяли зле с него, заради неспособността му да запаметява учебния материал.

Напуска училище на 15-годишна възраст и започва работа на строеж, после като помощник водопроводчик, работник в предприятие и помощник в кланица. Прекарва шест седмици в затвора заради кражба от магазин за дрехи и няма пари да плати гаранцията си. От този период датират и повечето му татуировки.

Сега:

Ози Озбърн е един от най-успелите музиканти, който става много известен като вокалист на групата Black Sabbath. През 2001 година по американския телевизионен канал MTV стартира реалити шоу със сериен формат, наречено "The Osbournes", което отразява живота в семейството на Ози Озбърн. През 2009 г. вестник Sunday Times обявява, че финансовото му състояние възлиза на 147 милиона долара.  

Аксел Роуз (Уилиям Брус Роуз )

Преди:

Майка му Шарън Линтер го ражда на 16-годишна възраст, а баща му Уилям Брус Роуз тогава е на 20 години. Когато Аксел е на две години, баща му ги напуска. Майка му се жени повторно за Стивън Бейли. Децата в семейството често са малтретирани от Бейли. Като дете Аксел е мислел, че Бейли е истинският му баща. Когато е на 17 години, Аксел спира да ходи на училище, забърква се в неприятности. Два пъти е арестуван – за пиянство на публично място и за обида. Изгонен е от дома им, защото не подстригва косата си.

Сега: 

Аксел Роуз е известен музикант, фронтмен на групата ""Guns n' Roses".

50 Cent (Къртис Джаксън)

Преди:

Джаксън започва да се боксира, когато е на 11 години. На 12-годишна възраст започва да продава наркотици. Носи оръжие в училище. Когато е в десети клас металният детектор в гимназията, която посещава, засича оръжието. Откриват, че носи и наркотици и го арестуват.

Сега: 

50 Cent е един от най-преуспяващите рапъри. Всяка година влиза в класацията на списание Forbes за най-богатите рапъри в света, като си оспорва челните места с колегите си Jay -Z и Puff Daddy. 

Jay-Z (Шон Кори Картър)

Преди:

Jay-Z е изоставен е от баща си като дете, а на 12 години прострелва брат си в рамото, защото му краде бижутата. Сменя няколко училища, като ученик е продавал кокаин.

Сега:

Jay-Z е най-богатият рапър в света. Женен е за певицата Бионсе Ноулс. През 2010 г. отново оглавява класацията на списание Forbes за най-богатите рапъри в света с годишен приход от 63 милиона долара.

Мерилин Менсън (Брайън Хю Уорнър)

Преди:

Брайън е отгледан като член на епископалната църква и учи в християнско училище. Там наистина намразва Християнството. Често сам прави секс списания и ги продава на съучениците си. Съществуват твърдения, че като малък Мерилин Менсън е бил жертва на сексуалните интереси на техен съсед, както и че често е експериментирал със сексуалните играчки на дядо си Джак.

Сега:

Менсън е един от най-известните, най-богатите и най-скандални музиканти. Той се превръща в знаменитост най-вече заради антихристиянските послания, които отправя в песните си.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ