Лоша среща! Трябва ви поне една

14.12.2011, 14:06

   
 
Лоша среща! Трябва ви поне една

Много е лесно да кажете на някой какво да си облича, къде да ходи, с кого, какво да говори, коя жена e подходяща за него и т.н., но за да разбере един мъж най-добре какво представлява добрата среща, то той първо трябва да претърпи една или няколко лоши. Това е то социален опит. И под лоша среща имаме предвид не просто неприятна среща, а абсолютно катастрофална, най-лошата среща в историята на срещите.

А ако се чудите точно колко лоша може да стане една среща, вижте някои от следните сценарии, които са съвсем реални и разказани от мъже в Men's Fitness:

Проблем с храната

Един младеж направил грешката преди среща с момиче да хапне няколко хот-дога от място със съмнителна хигиена. Резултатът – по пътя към срещата, 20 минути преди нея, младежът "върнал поръчката" няколко пъти на улицата. Когато мадамата стигнала на уреченото място, той ѝ обяснил, че трябва да се прибира и тя не му проговорила с месеци.

Така че преди среща да похапнете гаден или дори хубав хот-дог не е добра идея, най-вече заради характерното оригване. Когато трябва да се видите с жена, уверете се, че главата ви и отделителната ви система са в добро състояние. Ако не се чувствате добре, свържете се с нея своевременно, извинете се и преместете срещата. По-добре, отколкото да ви види в окаяно състояние.

Запознай се с нашите

Друг един младеж взел, че завел момичето на бар, където били майка му и нейният приятел. И това на втората им среща.

Малко рано е за запознанство с родителите, дори и те да са готини хора.

Депресиращ филм

Друг завел дамата си на първа среща да гледат депресиращ филм.

Имайте предвид, че не може така да се рискува в киното. Ако ще я водите да гледате филм, проучете добре какъв е той. Определено никое от произведенията на Ларс фон Триер не е най-подходящо за първа, втора, абе изобщо за среща с жена.

Чупите ѝ носа

Има и по-брутални случаи. Друг герой счупил носа на приятелката си, докато пътували с колата. По невнимание, по-точно по случайност. Или поне така твърди той. Момичето, от своя страна, казва, че не му се е разсърдила, но просто след това не е могла да го приема сериозно.

Неподходящи теми за разговор

Докато сте на среща с момиче избягвайте:

Да я попитате дали е плувкиня, защото има тооолкова широки рамене.

Да я обидите умишлено, казвайки нещо като: "Един мой приятел ми каза, че си истинска к****. Вярно ли е?"

Да ѝ признаете, че сте бил в затвора по обвинение в убийство.

Не сте с подходящото бельо

Все пак е възможно след подобни признания, тя все още иска да се среща с вас и дори да ви дойде на гости. Затова преди да тръгнете на срещата, винаги бъдете готови. Което ще рече в този случай да не носите боксерките си с Доналд Дък или други любими ваши герои. Може и да имате звяр в гащите, но не е нужно да намеквате за това с образа на Тазманийския дявол върху бельото си.

Тя е луда

По тази точка можем да говорим и от собствен опит. Един наш колега разбрал още на втората среща всичко за семейството на момичето, с което излиза. Баща ѝ бил клоун, майка ѝ тренирала гълъби, сестра ѝ въртяла обръчи, а самата тя късала билетчетата на зрителите за представленията. Пълен цирк.

Друг показател, че те я може бе не е дотам нормална, е ако тя продължи да стои пред дома ви с часове, след като сте ѝ казали, че между вас двамата няма да се получи. Луда е.

Не се захващайте с луди мадами. Не се знае как ще свърши това. Ако сте чели или гледали "Мизъри" по Стивън Кинг – това е само един от вариантите.

Злоупотреба с алкохол

На всеки се случва да си пийне, но един от Div-аците в нашия офис, сподели, че веднъж залял едно момиче с бира. Два пъти. Първият път се извинил и нещата се поуспокоили, но вторият път било фатално.

Ако избегнете заливането с бира, внимавайте и с наливането с нея, поне докато сте на среща. Да се напиете и да започнете да говорите глупости или още по-зле – да повръщате е катастрофално за всяка среща. Никоя жена няма да иска да продължи да се среща с вас като ви види така. Освен ако не е по-горната точка – луда.

Сигурни сме, че и вие имате какво да кажете по въпроса. Хубавото е, че след такъв горчив опит, може пък да ви излезе късметът и да осъществите най-хубавата си среща. С жена, която е готина, не е луда, може да говори, но не прекалява с тази си способност, носи на алкохол и не се притеснява от оригването след прекомерната консумация на хот-дог. Ако намерите такава, не бъдете егоисти, споделете я с нас. 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ