Легализирайте я!

26.08.2011, 16:06

   
 
Легализирайте я!

Не, този път не става дума за марихуаната. Пишем, за да ви предупредим, че на 31 август, ден от седмицата – сряда, трябва да сте много внимателни по кои улици на столицата се движите. Тогава се очаква "великото преселение" на разгневени проституки от ОколоМръсното* към жълтите павета. Жените са решили, че е крайно време най-древната професия да бъде легализирана и те да работят като нормалните хора.

Знам, че това е проблем стар, колкото света. Но жриците на любовта, както всички ги наричаме, сега искат да се вземат спешни мерки по въпроса, тъй като от около един месец полицаите са в "акция", не им позволяват да работят и ги арестуват.

Аз не мога да разбера какъв му е проблемът на правителството и защо не легализира проституцията. В крайна сметка жените искат пари да изкарват и което е най-важното – да внасят данъци. Тя професията така или иначе никога няма да умре, но все пак живеем в 21 век. Нека малко се осъвремени. Защо и проститутките да не живеят нормално като останалите хора. Колкото нормално може да живее един човек в България де. Ето и днес пак ни "закопаха" с твърдението, че сме последни в ЕС, повтарям последни, след Румъния дори, по минимална работна заплата. И то смятайки все още неосъщественото ѝ увеличение на 270 лв, което трябва да влезе в сила от 1 септември. Значи, управляващите от този факт не ги е срам, но от проституцията ги е срам. Чудна работа!

Освен това искаме да приведем и железни доводи за нейното легализиране, като припомним в колко страни по света проституцията е напълно легална и регулирана от държавата. Това са: Кот д'Ивоар и Сенегал в Африка; Ливан в Азия; Австия, Германия, Гърция, Унгария, Латвия, Холандия, Швейцария и Турция в Европа; Мексико, Панама и в част от щата Невада в САЩ в Северна Америка; в Австралия и Нова Зеландия, както и в държавите от Южна Америка: Боливия, Колумбия, Еквадор, Парагвай, Перу, Уругвай и Венецуела.

Никак не са малко, нали?! Защо и България да не се присъедини към тях. За момента страната попада в графата, в която проституцията като "размяна на секс за пари" е позволена, но публичните домове се считат за нелегални.

Както и да е – те – управляващите и проститутките, ще си се разберат помежду си, може би на 31 август. Ние предупреждаваме всички мъже, които смятат на тази дата да се въртят около парламента, да не си забравят парите...и презервативите.

*така повечето столичани наричат Околовръстния път в София

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 3
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 28.08.2011 | 13:00
3 Не пращайте Либия в Азия!
от Не е посочен | 26.08.2011 | 18:03
2 А проститутките да не си забравят п*тките.
от Не е посочен | 26.08.2011 | 17:15
1 първата снимка е много по жежка :PPPPPPpppppp
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ