Колко нова е новата песен на The Doors?

18.11.2011, 12:30

   
 
Колко нова е новата песен на The Doors?

Мислехме си, че няма какво ново да чуем от The Doors, особено от Джим Морисън. Все пак вокалистът на легендарната банда е мъртъв от 40 години. Обаче сме се лъгали. И ново парче на бандата има.

То всъщност изобщо не е ново, а си е доста вехто, но пък статутът му на неиздаванa песен на The Doors досега е това, което го прави интересно.

Песента се казва "She Smells So Nice" и доколкото разбрахме от NME, е била открита от продуцента Брус Ботник, който преслушвал старите записи на бандата, докато избирал кои парчета да бъдат включени в преиздаването на класическия албум на групата "L.A.Woman". Новата версия на албума (направена по случай 40-годишнината от неговата първоначална поява) ще бъде издадена на 23 януари 2012 г.

На нас ни е наистина интересно как звучи "She Smells So Nice", но засега можахме да открием само кратък откъс от нея в сайта на Rolling Stone. От него обаче не можем да оформим крайното си вещо мнение, затова ще се наложи да изчакаме пускането на цялата песен или преиздадения албум на The Doors. Но януари следващата година никак не е далеч. Все пак, ако феновете на бандата са чакали 40 години, за да чуят някое от техните парчета, ще издържи и още два месеца.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ