Коледа е по-Коледа, когато е Рок Коледа

09.12.2011, 11:21

   
 
Коледа е по-Коледа, когато е Рок Коледа

Не знаем дали вие сте готови за рок, но ние определено вече вадим метълските си ботуши и коженото яке, а за музиката – то е ясно, всеки ден живеем с нея.

Заради нея, а и заради непоправимата ни, неизлечима и направо заразяваща пристрастеност към купони, тази година ще започнем да празнуваме Коледа още от 16 декември.

Защото тогава, към 19 часа, в зала Фестивална в София ще се състои Рок Коледа 2011. В концерта ще участват някои от най-добрите български рок банди и изпълнители, които ще изпълняват хитовете си под съпровода на 16 цигулки и контрабаси от Софийската филхармония. Това не е опит за новаторство, защото велики банди и изпълнители като Metallica, Deep Purple, Pink Floyd и много други вече са го правили. Българските рокаджии обаче са на път да докажат, че и те го могат и то добре.

В рокаджийското парти ще участват Милена, "Сигнал", "D2", "Черно фередже", "Конкурент", Васко Кръпката и други български рок банди и изпълнители, а в ролята на водещ ще е "добрият" Дядо Коледа, маскиран като Светльо Витков... или обратното. Не знаем какво ще ни раздава той. Освен уникалното си чувство за хумор. Дано даде и по някоя бира за зажаднелите ни за рок и пиво души.

Концертът Рок Коледа 2011 ще е вторият епизод от поредицата, след като се състоя за първи път през миналата година, а организаторите – Mr. Rock Music и Столична община, се надяват да се превърне в добра рок традиция. И ние се надяваме, дори ще отидем на място да се уверим, че всичко върви по рок и бира. Не се съмняваме, че ще стане як купон. Но вече е ясно, че има някаква вероятност да бъдем трезви бодри и отпочинали чак догодина.

Това обаче не е никакъв проблем, защото за рок и душата си даваме. Ако и с вас е така, не пропускайте Рок Коледа 2011. Защото в крайна сметка - Коледа е по-Коледа, когато е Рок Коледа.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ