Когато сваляте жени в нета

27.09.2011, 12:41

   
 
Когато сваляте жени в нета

2011-та е и да, свалките в интернет и най-вече във Facebook са на мода. Превърнали са се в нещо съвсем нормално, изгубили са изцяло негативите, приписвани им преди време и спестяват доста време и усилия за някои наши събратя. Ние също си падаме по интернет общуването, особено когато доведе до общуване face-to-face или пък тяло-в-тяло. За са се стигне дотам обаче си трябва стратегия или поне да знаем какво е добре да се прави и какво да не допускаме в представянето на web-образа си пред дамите. Ето някои от най-важните правила в интернет свалките, които ни подсказаха от Guyism:

Не се доверявайте на профилната ѝ снимка

Мадамите избират винаги най-яките си снимки, които качват в социалните мрежи и искат да ни подведат. Но не се хващайте на тази въдица! Преди да предприемете по-сериозни действия с момичето, вижте най-гадната ѝ налична снимка. Ако ви е ок, значи е ок. Давайте по-нататък. Ако не - следващата!

Следвайте тенденциите

Оказва се, че някои методи за свалка в нета работят, други – не. Например: жените, които са прегледали профила ви, но не са ви пратили съобщение не задължително не се интересуват от вас. И е по-вероятно те да ви отговорят, отколкото тези, на които пишете наслуки. Така че не се колебайте да започнете чат с някоя от тях. Най-много да ви отрежат, но това не е като да не се е случвало и преди. А пък и както казва Камата: "Койт' играе, печели. Койт' не играе, не печели!"

Правописът има значение

Възрастни хора сме, така де - зрели, поне някои от нас. Разбира се, случва ни се да допуснем някоя граматическа грешка или такава от бързане, но трябва да внимаваме с правописните грешки. Защото те могат да накарат един интелигентен човек да изглежда глупав. Когато се чудите дали да напишете "очуден" или учуден, си спомнете, че сме го учили някъде в четвърти клас. Ако има думи, които често бъркате, най-добре си ги напишете правилно на едно лепкащо се листче и си ги лепнете на монитора, само да не забравите, че е там и като ви дойде мадамата на гости да ви се смее.

Използвайте готини снимки

Голите снимки са супер, ок. Но ако ще се представяте пред жени, които не ви познават, не прибягвайте към колекцията си от актова фотография (колко да можете да го глътнете това шкембе). Може да ги изплашите или пък да си навлечете много неприятности с някоя, която толкова да си падне по вас, че да не можете да се отървете от нея с месеци. По-добре използвайте снимки, които ви показват в добра светлина, на които изглеждате уверени, усмихнати, щастливи (въпреки че социологическо проучване на университета British Columbia в Канада е установило, че жените са по-привлечени от мъже, които не се усмихват).

Сменяйте профилната си снимка

Това показва, че сте активни в социалната мрежа и профилът ви се обновява. Ако не сте активни, едва ли мадамите, които използват този начин за общуване, ще ви обърнат нужното внимание. Да кажем, че някоя от тях се заинтересува от вас и влиза в профила ви всеки ден в продължение на седмица, но там нищо не се променя и има само една ваша снимка, мацката може да се разочарова и да не ви пише повече. Само да не почнете да сменяте профилната си снимка през час, че това вече бие яко на нарцисизъм и определено няма да задържи вниманието на дамите, не че на вас ще ви пука в подобна ситуация, нали имате себе си.

Очаквайте неочакваното

Някои хора просто нямат нищо общо със снимките си, когато ги срещнете на живо. Това може да бъде хубаво, но може да бъде и много лошо. Не само защото има опасност да се озовете на среща с жена, която е способна да изяде двойно повече пилешки крилца от вас (и то обилно омазани в лютив сос), но и защото по този начин се губи доверието между вас. Единият се чувства вече излъган. Е, ако тя се окаже много по-хубава, отколкото изглежда на снимката, това би било супер. Все пак не всички красиви мацки са фотогенични. Ако отидете на среща с такова момиче, се въздържайте от изцепки като: "Лелеее, толкова си готина! Изобщо не го очаквах!". Ако случайно пък се изпуснете в такъв стил поне бъдете достатъчно възпитани да си избършете лигите, които в същия момент сте заточили по девойката.

Снимки с мускули

Може и да сте много яки или пък да искате и жените да публикуват такива свои снимки, но това не е достатъчна причина да си публикувате фотография на корема. Пък и с тези бири, той може да не е много за гледане. Дори да имате плочки, които направо могат да срежат диамант, някои жени считат, че публикуването на подобни снимки е неуместно. Ако толкова държите на снимките си с мускули, да знаете, че има и жени, които доста ще им се зарадват. Проблемът обаче е, че сигурно има и мъже, които ще бъдат също толкова очаровани от мускулатурата ви.

Не се обезкуражавайте

Понякога общуването в социалните мрежи може да бъде доста жестоко. Някои жени няма да се поколебаят да ви игнорират или по-лошо, да са груби с вас. Спокойно. Случва се на всички. Все ще се намери поне една яка мадама, която да ви сметне за умен или забавен, или интересен, или красив, или пък всичко това наведнъж. Така че не спирайте да я търсите. Ако намерите и втора, непременно ни я препоръчайте за приятел. Все пак трябва да ги тестваме някъде тези съвети нали?

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 1
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 08.06.2012 | 11:45
1 Най-глупавата статия, която съм чела! :Д
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ