Книгата за пушене на Snoop Dogg

12.04.2012, 18:47

   
 
Книгата за пушене на Snoop Dogg

Това е книгата, момчета. Дори и да сте скарани с четенето, няма начин да не я харесате. Тя е уникална комбинация от две от най-големите страсти на Snoop, а именно – пушенето и музиката. Книгата се казва "Rolling Words, Snoop Dogg's smokable songbook" и е създадена от агенцията Pereira & O’Dell в Сан Франциско.

Всяка страница от книгата е листче за свиване на цигари с текст на някои от най-популярните песни на Snoop Dogg. Текстът е написан с мастило, което не е токсично, така че няма нужда да се притеснявате, че може да се отворите (от мастилото), докато си свивате цигарка с това листче. А гръбчето на книгата е като кибритче, където можете да си запалите цигарата.

Несъмнено тази книга улавя напълно духа на Snoop Dogg. В момента обаче тя се разпространява в доста ограничен тираж и създателите ѝ обсъждат дали да я пуснат за продажба онлайн. Не са оповестили на каква цена ще се продава, ако това се случи. Но музикалните фенове, които тази година ще посетят фестивала Coachella, ще имат възможността да пробват музикалните листчета за свиване на цигарки от плакатите с безплатни мостри, които ще бъдат поставени на фестивала.

Приветстваме начинанието на създателите на книгата, защото признаваме, че това е доста нестандартна и добра идея. Единственото, което може би са пропуснали да застъпят в книгата и е толкова характерно за Snoop, колкото марихуаната и музиката, са мадамите, естествено. Не сме сигурни дали издателите не са се сетили за тях или просто не е имало как да ги включат в "Rolling Words".

Източник: The Dieline

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 1
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 12.04.2012 | 19:44
1 хахаха култово!! как да се сдобием с такова нещо?!
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ