Кафене измисли особено меню за момичета, които "нищо не иска", но ще яде от твоята чиния!

04.07.2019, 15:00

Поне веднъж в този живот ти се е случвало

   
 
Кафене измисли особено меню за момичета, които "нищо не иска", но ще яде от твоята чиния!

Познато ли ти е? История стара като света. Отиваш с някое момиче да хапнете, за да се опознаете, но тя "не е гладна" и "нищо не иска", а после почва "само да пробва" от твоята чиния.

Пичага от американския щат Джорджи отиде в кафене да хапне и снима менюто. Не, нямаше огромна хлебарка или мазен косъм от сервитьора, говорим за порцион, който отразява толкова класическа ситуация, че няма как да не се отбележи. И ти щеше да снимаш, убедени сме.

2167927

Та, класика в жанра. Отиваш с мацката да хапнете, но тя ще консумира само салата и вода, защото "не е гладна", а след това безцеремонно рови по твоята паница. И как да обясниш, че ти искаш "точно толкова картоф" и "точно толкова от месото" в чинията си.

Очевидно собствениците на заведението за хранене в Джорджи са забелязали подобен сценарии и са измислили порция под названието "Приятелката ми не е гладна".

2167928

Поръчката включва изобилие от френски картофи, двойна порция пилешки крилца или сирене. Като цяло, всичко е двойно в случай, че момичето не иска да яде.

Авторът на снимката не очаква толкова голям интерес във Facebook – световен. Определено от заведението трябва да му подарят доживотна карта за "двойни" отстъпки за огромната реклама, която им е направил.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ