Картини, направени от пластмасови отпадъци, които пораждат много размисъл  12 Виж всички снимки

31.08.2020, 17:00

Боклукът постепенно ни превзема!

   
 
<p>През 50-те години на миналия век пластмасата постепенно започва да навлиза все по-устремен в живота на хората. В наши дни започваме силно да усещаме последиците от това, но дали не е твърде късно? Повечето опаковки, в които идва храната ни се разграждат за стотици години и планетата вече прелива от боклук. И затова <a href="https://www.instagram.com/christinerosecurry/" target="_blank"><span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Кристин</span> <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Роуз</span> <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Къри</span> </a>се опитва да ни покаже колко сериозен е проблемът с помощта на своите творби, създадени изцяло от пластмасов боклук.</p>

През 50-те години на миналия век пластмасата постепенно започва да навлиза все по-устремен в живота на хората. В наши дни започваме силно да усещаме последиците от това, но дали не е твърде късно? Повечето опаковки, в които идва храната ни се разграждат за стотици години и планетата вече прелива от боклук. И затова Кристин Роуз Къри се опитва да ни покаже колко сериозен е проблемът с помощта на своите творби, създадени изцяло от пластмасов боклук.

През 50-те години на миналия век пластмасата постепенно започва да навлиза все по-устремен в живота на хората. В наши дни започваме силно да усещаме последиците от това, но дали не е твърде късно? Повечето опаковки, в които идва храната ни се разграждат за стотици години и планетата вече прелива от боклук. И затова Кристин Роуз Къри се опитва да ни покаже колко сериозен е проблемът с помощта на своите творби, създадени изцяло от пластмасов боклук.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ