Капак, повдигни се!

06.10.2011, 11:59

Това е заповед!

   
 
Капак, повдигни се!

Съществува едно нещо на този прекрасен свят, което от много, много години тормози жените и мъжете. То е непреходно, то е вечно и неизменно необходимо. Това е капакът на тоалетната чиния. Капакът е скарвал гаджета, разделял е щастливи семейства, водел е до кавги и побоища. Капакът създава напрежение и в офиса. То остава скрито между четирите стени на тоалетното помещение, но се натрупва в душите на служителите и след време се трансформира в изблици на ярост и непредизвикано целене с предмети.

Когато капакът е мръсен, настроението на човека, готвещ се да ползва тоалетната, бързо се разваля. Гледката винаги е неприятна, както за очите, така и за въображението, което веднага започва да си представя що за идиот би оставил подобен апокалипсис след себе си.

У дома съществува едно единствено спасение за капака и то е той да бъде вдигнат. Да кажем, че вие сте млад, съвестен и изпълнителен български мъж. Обичате жена си и молбата ѝ да не опикавате капака е залегнала дълбоко във вашето съзнание. Вие чинно го повдигате всеки път, когато имате нужда, а после, още по-чинно го спускате обратно, за да не се налага на вашата принцеса да го прави. Това се случва в първите 2-3 години. После, по дяволска заръка или просто от заплес, вие забравяте да го правите. И тук настава жестокият проблем.

Ние обаче ще ви спасим. Открихме гениално изобретение, което може да промени еволюционното развитие на човека. Това е повдигачка на капаци за тоалетна хартия. Само с помощта на педал, подобен на този при кошчетата за боклук, вие повдигате капака, свършвате си работата и после с едно движение го връщате на мястото му. Толкова е лесно, че усещаме как бързо ще се превърне в хит и удобство.

Цената му е 25 долара, което е нищо, тъй като проблемите, които решава, са световни. Ако вече сте привлечени от каузата, можете да закупите уреда от Amazon, но побързайте, защото са останали само седем бройки.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ