Какво се смята за секси в различните държави?

19.07.2020, 14:00

Изненадващо!

   
 
Какво се смята за секси в различните държави?

По света съществуват различни стандарти за красота и сексапил.

Докато тук се харесват тунинговани мадами с бронзов тен, то в други страни са на почит бялата кожа и куп други странности.

В Япония издадените напред кучешки зъби се смятат за символ на красота. Японките се подлагат на специални процедури, за да застанат зъбите им по този определен начин.

f60f07b4-d513-8989-446b-c160b79c5ca0

Жителите на Нова Гвинея декорират телата си с различни белези по артистичен начин.

В Южна Корея на почит са лицата във форма на сърце. Пластичната хирургия в страната е в своя разцвет именно заради жени и мъже, които искат да постигнат перфектни лицеви форми и черти.

1881691

За мавританците наднорменото легло е признак за красота. За да постигнат желания обем, мъжете изпращат жените си в специални лагери, където дамите поемат по 16 хиляди калории на ден.

1881693

В Иран пък залагат на хирургичните превръзки върху носовете си. Там е раят ни ринопластиката и гражданите на страната често се подлагат на тази процедура. Освен признак за красота, това е и знак за висок социален статус в обществото.

1881694

В Китай и Тайланд жените се стремят да постигнат съвършнена бяла кожа, защото в тези държави тя е признак за красота и сексапил. За китайките е характерно използването на кремове с избелващ ефект.

Най-важното за дамите от племената Фула е да имат високо чело. На запад голямото чело се смята за недостатък във външния вид, но в за хората Фула е нормално дори да отстранят част от косите си, за да постигнат желания ефект.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ