Какво се случва с Бритни и наистина ли баща ѝ контролира живота ѝ?

30.07.2020, 17:00

Ще се шокираш!

   
 
Какво се случва с Бритни и наистина ли баща ѝ контролира живота ѝ?

Бритни Спиърс винаги е била скандална певица, но никога не сме предполагали какво се е случвало с нея в продължение на много години и продължава да се случва. Последните публикации на Бритни в Интернет изглеждат доста нередно и хората започнаха да съмняват в психичното здраве на певицата.

Наскоро беше разкрито, че дълги години парите на Бритни се управляват от родителите ѝ и самата тя не може да взема важни решения без тяхното съгласие.

Как се стигна дотук?

Нека започнем от детството на Бритни:

От детството си Бритни посещава различни кръгове и клубове. От тригодишна възраст ходи на танци, а по-късно е изпратена на актьорско майсторство и художествена гимнастика. Спиърс пее в църковния хор и в същото време участва във вокални конкурси и конкурси за красота. На 12-годишна възраст певицата е отведена в клуб Мики Маус. Кристина Агилера, Джъстин Тимбърлейк и Райън Гослинг започват кариерата си в едно и също шоу. Няколко години по-късно клубът на Мики Маус е затворен и Бритни получава предложение да запише първия си албум.

На Бритни не ѝ е позволено да пее със собствения си глас

Реалният глас на Спиърс е много дълбок и нисък, но продуцентите й забраняват да пее със собствен глас. Има две причини за това. Първо, Бритни постоянно се показва под формата на ученичка, затова трябва да пее с висок и детски глас. Второ, тя и Кристина Агилера пеят по подобен начин. Тогава продуцентите не искат двете певици постоянно да бъдат сравнявани, затова карат Спиърс да пее по различен начин.

Вероятно милиони пъти си попадал ни видеа, които разкриват нейния истински глас.

В самото начало на кариерата си певицата записва три поредни албума и иска да отиде във ваканция за шест месеца, но продуцентите решават да я изпратят на турне. През 2004 г. Спиърс иска да запише акустичен албум, но продуцентите ѝ забраняват и това. Те смятаха, че албумът може да навреди на имиджа и кариерата ѝ, тъй като песните са твърде потискащи. След няколко години подобна работа Бритни изглежда е започнала да получава психически проблеми.

През 2004 г. Бритни Спиърс се омъжва и ражда двама синове, но две години по-късно неочаквано подава молба за развод поради "неразрешими противоречия". През 2007 г. любимата леля на Бритни почива от рак. След това певицата отива във фризьорски слон и обръсва главата си, поради което родителите на Бритни настояват тя да отиде в психиатрична клиника.

Когато Спиърс се завръща у дома, тя започва да взема наркотици, попада в инцидент няколко пъти и се сбива с папараци. В резултат съдът ѝ забранява да вижда синовете си.

Бащата на Бритни става неин настойник, тъй като през 2008 г. Бритни Спиърс е обявена за временно неработоспособна. Първоначално настойничеството трябва да продължи една година, но по-късно съдът го удължава за неопределено време. Без разрешението на баща си Бритни не може да управлява парите си, да гласува, да подписва документи, да кара кола или да се омъжва.

2239936

Самият Джеймс Спиърс изглежда доста се вживява в тази си роля. Той забранява на дъщеря си да посещава роднини и приятели и след известно време казва, че настойничеството отнема твърде много от силите му и изисква от Бритни 5 хиляди паунда на месец.

Всички пари на певицата се управляват от баща й. Единственото нещо, което е останало на Бритни е собствената ѝ фондация, която тя отваря, за да защити активите и да ги даде на децата си в бъдеще. Сега този фонд иска да отнеме майка ѝ Лин Спиърс като се опитва да стане неин лидер.

През юни фотографът на певицата Андрю Галери публикува писмо, което Бритни му е писала преди 11 години. Там тя споделя, че родителите ѝ са нагласили всичко заради пари. Подмамват са я да се разведе, за да изгуби попечителството над децата, след което я пращат в психиатрична клиника и започват изцяло да контролират живота ѝ. Според Спиърс протестите завършват с принудителното ѝ отвеждане в психиатрична клиника.

Напоследък феновете се тревожат за психичното здраве на Спиърс. Тя публикува странни снимки и видеоклипове с неестествени движения и принудена усмивка. Някои смятат, че Бритни е държана като заложница от родителите си. В мрежата се появи hashtag #FreeBritney - хората искат да привлекат вниманието към състоянието на певицата.

Надяваме се скоро този кошмар да приключи и Бритни да започне нормален начин н живот, заедно с децата си.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ