Какво не ядат служителите на McDonald's от менюто на McDonald's  2 Виж всички снимки

20.06.2018, 10:00

А вие какво избягвате от известната верига?

   
 

Менюто на McDonald's предлага не малко разнообразие от предложения за феновете на бързото хранене, както и за непринудените клиенти. Но когато става дума за консумирането на храни в  McDonald's, служителите в ресторанта вероятно са най-проницателните относно менюто. Те не само готвят храната, но и много от тях се възползват от отстъпките си като служители. Но това не означава, че те просто ще ядат всичко, посочено в менюто.

Някои служители гледат да избягват сандвича "Филе-о-фиш". Датиращ още от 1965 г., този сандвич е първият не-бургер сандвич, който е бил предложен в менюто на заведението. Оказва се, че по-възрастните клиенти го предпочитат, защото е по-лесен за дъвчене, но не е от любимите на работещите там заради вкусовите си качества.

2069852

 

Оказва се също така, че калоричното количество в салатите на McDonald's е астрономическо. Някои салати достигат до цели 520 калории. Само за сравнение, един Big Mac е 540 калории. 

2069851

Други служители избягват сладкия чай, защото съдържал цял паунд захар на галон. Това е около 113 грама за голяма чаша чай. Изглежда, че напитката оправдава името си. В сравнение с нея, голямата кола съдържа 77 грама.

Не е лошо да си припомним, че според American Heart Association, мъжете трябва да приемат до 36 грама добавена захар на ден, а жените да консумират само 25 грама.

2069854

Много хора си избират уж по-здравословното гриловано пиле, но служителите в McDonald's все пак ни напомнят, че това е ресторант за бързо хранене и те винаги ще намерят начин да направят от всяка храна нещо нездравословно. Същото важи и за "Макмъфин" с яйце. Служителите предупреждават, че количеството масло превръща този сандвич в калорийна бомба.  

2069853

Източник: www.businessinsider.com

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ