Какво мислим за евтаназията, смъртното наказание, Путин, Сталин и още няколко спорни теми

04.03.2016, 15:25

Отново изказваме мнение

   
 
Какво мислим за евтаназията, смъртното наказание, Путин, Сталин и още няколко спорни теми

Вече се изказахме по няколко от най-озадачаващите и спорни теми като: Какво мислим за любовта, политкоректността, фашизма и още няколко спорни явления и какво мислим за цигарите, хомосексуализма, САЩ, клонирането и подобни спорни въпроси. Днес ще продължим с още няколко. Просто смятаме, че е хубаво да се говори за нещата, за които всички избягват да говорят. Започваме.

1. АБОРТ

Абортите вредят на женското здраве и само затова няма нищо хубаво в тях. Но абортът си остава женско право, което никой не може да забрани. Отношението към тялото е решение на всеки един човек. Като цяло яростното защитаване на едва сформиран ембрион спрямо някакви религиозни убеждения е присъщо на хора, които по принцип не зачитат правата на вече съществуващите хора.

2. ПУТИН

Като цяло има нещо много озадачаващо в управлението на този човек - тук не говорим само за масовата цензура, репресиите в държавата, за които никои не говори, и идиотизма да поддържаш 3 големи града с нереален стандарт за сметка на тънещите в мизерия хора на север. Не сме крайни, но ни се струва, че това, което се случва в тази страна, няма да доведе до нищо хубаво.

3. СТАЛИН

Самата мисъл, че човечеството е толерирало хора като Хитлер и Сталин, само по себе си говори, че хората по природа не са много наред.

4. РОДИТЕЛИ

Колкото повече порасваме, толкова повече ги обичаме. В крайна сметка са толкова симпатични, когато се мъчат да се оправят с интернет. На родителите трябва да се прощава всичко, в някакъв момент те стават като малки деца.

5. ДЕЦА

Не знаем дали в живота има смисъл, но ако има, той ще се намери в децата. Мъжът без деца е непълноценен.

6. СВАТБИ

Чисто женско хоби. Към сватбите се отнасяме с ентусиазъм, само когато няма къде повече да мърдаме.

7. ЕВТАНАЗИЯ

Значи на животните може да се спести ада от мъчителната смърт, но тази хуманност не е разрешена за хората. Защо?! Защото е отчасти самоубийство и е грях? Ами ако човек не е християнин? На всеки трябва да бъде разрешено сам да решава колко да се мъчи. Разбира се, това трябва да бъде строго регламентирано и напълно прозрачно. Като цяло християнството е много странно, защото именно римският войник "дава милост" на разпнатия Христос и му спестява голяма част от мъките.

8. СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ

Няма смисъл от него. Първо защото е идиотско да впрягаш нещо толкова сакрално като смъртта в юридически инструмент, второ, защото за хората, които са го заслужили трябва да има трудови лагери, за да платят на обществото за зверствата си.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ