Какво е усещането да прекараш 5 дни сам в изолирана стая?

25.01.2022, 09:20

Потресаващ експеримент!

   
 
Какво е усещането да прекараш 5 дни сам в изолирана стая?

Британския телевизионен канал проведе експеримент под формата на риалити шоу. В него петима доброволци трябва да прекарат 5 дена като всеки е в собствено изолирано отделение. За участниците са осигурени достатъчно храна, тоалетна, легло и 3 елемента, от които да избират. 

Доброволците седят в стаите без компютри и телефони, без Интернет и социални мрежи и без никаква компания.

Сигурно си мислиш, че участниците са си почивали са се наслаждавали на почивката си. Но в действителност започват да се побъркват и да се държат истерично.

Първият излязъл е 28-годишната студентка по медицина Шермейн - само след 4 часа престой в стаята. Тя започва да плаче след час, защото започва да изпитва силно чувство за самота. Дори отваря писмото от съпруга си, което, според правилата, трябва да прочете след 2 дни и половина.

1969705

Вторият участник е новинарът Джордж. След изминаването на първия ден той започва да се обърква кое е ден и кое е нощ и започва да крещи на лампата.

1969704

Самотната майка Сара остава през всичките 5 дни, но е измъчвана от безпокойство. Тя трепери, мислейки, че има някой друг в стаята. В един момент дори започва да повръща от паника, а продуцентите обмислят да спрат експеримента. В крайна сметка тя се съвзема.

1969703

28-годишният Лойд също остава през цялото време. Той е спасен от факта, че започва да разговаря с камерите.

1969701

Блогърката Луси успява да издържи всичките 5 дни. Тя взема своите пособия за рисуване и се разсейва благодарение на творчеството.

1969702

***

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ