Какво е общото между U2 и трабанта?

30.11.2011, 17:45

   
 
Какво е общото между U2 и трабанта?

И на нас не ни беше лесно да разберем, докато не прочетохме подробно за какво всъщност става дума. Но всичко е много просто, както обикновено.

Тази година един от най-емблематичните албуми на бандата, а именно - "Achtung Baby", отбелязва своята 20-та годишнина. По този повод, както ни уведомиха от Universal Music Bulgaria, момчетата от U2 и Talenthouse обявяват конкурс за създаването на новия колаж за новото издание на албума.

Могат да се пробват всички, както фенове на бандата, така и художници, фотографи или изобщо хора, които имат желание точно тяхното произведение да се озове на обложката на новия "Achtung Baby". В него ще бъдат включени и нечувани до момента записи на U2 от Берлин и Дъблин, нови материали от изпълнения на живо, неиздавани видеа, както и клубни хитове и записи от специални изяви.

Относно колажа – официалният дизайнер на бандата – Шаун Макграт ще избере 15 от творбите на участниците в конкурса. Произведението ще бъде публикувано в официалния сайт на бандата. Един от финалистите ще бъде избран за победител. Щастливецът ще бъде награден с трабант, но не какъв да е! Ретро автомобилът ще бъде с уникален Achtung Baby дизайн.

Ами, това е. Връзката между U2 и трабанта. Пък вие ако сте ентусиасти, посетете сайта на Talenthouse и изпратете някоя своя велика творба. Не се знае дали точно тя няма де се озове на обложката на новия "Achtung Baby".

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ