Какво НЕ трябва да ѝ подарявате за Коледа

28.11.2011, 14:23

   
 
Какво НЕ трябва да ѝ подарявате за Коледа

Всяка година като наближат празниците и си задаваме все същите въпроси. Мъжете изобщо не обичаме да ходим по магазините и да купуваме подаръци. Обаче си знаем, че ако не ѝ подарим нищо, ще настане Трета световна война. И ние не сме измислили какво да купим на приятелките си за Коледа. Почти ежедневно сърчваме в Google "подаръци за жена" и ни излизат какви ли не неща. Доста е трудно да се спрем на нещо конкретно, но както винаги много по-лесно е да осъзнаем какво не е добре да ѝ подаряваме, отколкото какво да ѝ подарим. Колегите от Guyism явно също са стигнали до този извод и са категорични какво не трябва да подарявате на приятелката (или жена) си за Коледа.

Екип за фитнес

Ако ѝ направите подобен подарък, тя може да го възприеме като начин да ѝ кажете, че е дебела и трябва да започне да тренира. Без значение колко говори за някакви спортни сутиени и обувки, не се поддавайте. Единственото изключение в случая е постелка за спорт (за йога например). По принцип тези постелки в спортните зали са доста мръсни и захабени.

Всякакви кухненски електроуреди

В това число са уредите за гофрети, фритюрници, миксери, сокоизстисквачки и т.н. Също така никакви тигани, тенджери и скари. Има възможност тя да изтълкува подаръка ви като средство за мъчение, т.е. че искате да я затворите в кухнята, за да ви готви и да ви слугува.

Домашен любимец

Животните не са подаръци. Те са като малки членове на семейството, които не можеш да върнеш в магазина или да оставиш в приют, когато вече не са ти интересни.

Дрехи

С купуването на дрехи за подарък винаги има риск. Може да объркате размера, да изберете цвят и модел, които не ѝ харесват.

Единственото приемливо изключение е бельото. Секси комплект със сутиен и бикини, който и вие да харесвате. Разбира се, преди това проверете за размера, взимайки назаем някой неин комплект, но внимавайте да не ви хване. Доста странно ще е да ѝ обясните защо се разхождате със сутиена ѝ в джоба на панталоните си.

Вие – голи и с панделка на "пакета"

Може и да си мислите, че е много оригинално или пък да е единственият ви вариант, ако сте напълно разорени. Но това няма да я впечатли и няма да ѝ хареса. Независимо колко голям и готов за употреба да е "пакетът", на който сте завързали панделката, все пак това не е нищо повече от "Dick in a box".

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ