Какви ставаме като се напием

05.12.2011, 12:59

   
 
Какви ставаме като се напием

Както се казва – като се напием, не знаем какво правим. Или поне не си спомняме. Пияните хора са като децата – изострено чувствителни, прекалено се вълнуват, не се въздържат и нямат идея какво се случва около тях. Но под тези общи характеристики има различни лица, които хората проявяват като прекалят с алкохола. Вижте ги и може да се разпознаете в някои от тях. Ние се разпознахме поне в три.

Неконтролируемият пиян

Не е толкова важно кой е той, а какво прави. А той плаче, смее се, повръща, припада във ваната, заплашва ви, сипе заплахи и по неодушевени предмети. Той е напълно неуравновесен и ненормален.

Сантименталният пиян

Той или тя – човекът, който ви казва какво чувства към вас или към друга особа, само когато се напие до козирката. От този тип можете да чуете безброй пъти за една вечер "Обичам те, човече" и "Ама, ти не разбираш, аз наистина те обичам" или както при нас е прието "Ти мен уважаааш ли ма или не мЪ уважааш?!"

Разгневеният пиян

Онзи, който само като пийне и започва да търси с кого да се скара и с кого да се сбие. Псува и крещи на всички и всичко наоколо. 

Загорелият пиян

След като хубаво се понапие, решава, че трябва да прави секс и само секс, на всяка цена, без значение с кого и къде. Това може да бъде опасно, момчета!

Самотният пиян

Той се появява незнайно откъде и започва да се опитва да се сприятелява с хората като говори някакви странни неща.

Трезвеният пиян

Странно, а?! Но има хора, които, колкото и да пият, никога не можете да познаете дали са пияни или не, освен по зачервените им бузи.

Изповядващият се пиян

Има хора, които като се напият, искат да ви разкажат цялата си житейска история, дори да не се познавате. Срещнали сте го преди 10 минути, а вече знаете всичко за майка му, проблемите с баща му, бившата му жена и от колко време не е правил секс с приятелката си.

Щедрият пиян

Той може да ви обещае какво ли не. Толкова приятелски е настроен, че е готов да направи всичко за вас, но си спомня за това не повече от пет минути.

Източник: Guyism

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ