Как правилно да ѝ подаряваме подаръци

07.03.2016, 17:30

Какво да подарите на човек, който си има всичко?

   
 
Как правилно да ѝ подаряваме подаръци

Има едно универсално правило: "Не е важно какво ѝ подарявате, а как ѝ го подарявате!" Ще ви дадем няколко съвета, след които никога няма да имате проблеми с подаръците.

ПРАВИЛО 1

Ако случайно сте попаднали на подходящ подарък, но нямате повод - задължително го купете. Поводите винаги ще дойдат, а вие винаги ще сте подготвени.

ПРАВИЛО 2

Слушайте я внимателно (да, знаем, че е трудно). Рано или късно, тя ще ви каже съвсем точно какво иска.

ПРАВИЛО 3

Винаги ѝ подарявайте цветя. Дори да знаете, че не е от най-големите почитателки на умъртвените растения, просто така трябва.

ПРАВИЛО 4

И пак за цветята - те не са специален еднократен жест. Подаряват се периодично с нужното уважение.

ПРАВИЛО 5

Подарявайте глупави подаръци - такива, които значат нещо само за вас двамата. Ако обича камъчета, ѝ подарете такова, ей така без нищо (не паве, откъртено от площада на Народното събрание, разбира се).

ПРАВИЛО 6

Даже, ако специално сте се договорили, че този празник не е за нея и не го празнува - подарете нещо дребничко. Това е един от редките моменти, в които може да не я слушате.

ПРАВИЛО 7

Опаковайте подаръците. Не я лишавайте от дребното удоволствие на почудата - то е важно.

ПРАВИЛО 8

Подарявайте емоции. Не е задължително да бъде скок с парашут, достатъчен е изненадващ пикник сред природата или щуротия, като да се напиете и да обикаляте града през нощта. Само гледайте да я познавате добре - трябва да се чувства комфортно.

ПРАВИЛО 9

Направете ѝ нещо. Помните ли как, когато бяхме малки, мама изпадаше във възторг, когато ѝ нарисуваме картичка? Е, нищо не се е променило. За всяко едно момиче подарък, направен от вас, ще има особена цена. Не е важно, че тортата, която сте опитали да направите за рождения ѝ ден, прилича повече на парче асфалт - тя ще бъде очарователно трогната.

ПРАВИЛО 10

Същото важи и за картичките. Пишете ѝ бележки и изпращайте картички, това ще бъде истински символ на вашата загриженост и любов.

1660410

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ