Как изглеждат героите от любимите ни мемета днес?

11.01.2021, 09:00

Доста любопитно!

   
 
Как изглеждат героите от любимите ни мемета днес?

Меметата са навсякъде и са една от основните причини, поради които посещаваме интернет пространството. С времето модата се мени, но си има някои легендарни образи, които никога не омръзват и завинаги са запазили мястото си онлайн. Но как са се променили тези хора след толкова много години? Ето ги любимите ни, които никога не се провалят в опита си да ни разсмеят!

Success Kid (Сам Грайнър)

2269217

Мемето се появява през 2007 г., след като Лейни Грийнър публикува във Flickr снимка на сина си Сам, който се опитва да яде пясък. Кадърът не остава незабелязан и не след дълго става вирусен и се превръща в легендарно меме. До ден днешен се използва в реклами, хората си го отпечатват на тениски, абе... няма отърване!

Doge (Кабосу)

2269227

Мемето стана популярно през 2013 г. и се базира на снимка на осиновеното куче Шиба Ину на име Кабосу от 2010 г., която собственичката качи в личния си блог. На кадъра Кабосу е седнал на диван, докато гледа встрани камерата с повдигнати вежди. Сега Кабосу е на 15 години, има профил в Instagram и е страшен симпатяга.

Disaster Girl (Зоуи Рот)

2269218

Годината е 2004, когато мъж на име Дейв Рот заснема дъщеря си, която наблюдава пожарникарите, борещи се с пожара на две пресечки от дома им в Мебейн, Северна Каролина. През 2007 г. Дейв участва със снимката във фото конкурс на известно списание и го печели. След като снимката е публикувана в изданието, тя незабавно се превръща в култовото меме, което познаваме и до днес.

Blinking White Guy (Дрю Сканлон)

2269228

Това меме под формата на GIF идва от стрийм заснет през 2013 г., когато Дрю Сканлон е продуцент на видео в популярния уебсайт за игри, наречен Giant Bomb. По време на едно от ежеседмичните предавания на екипа "Непрофесионални петъци", Сканлън наблюдаваше как главният редактор Джеф Герстман играе Starbound, двуизмерна екшън-приключенска игра. След откровено вулгарна фраза на Герстман последва и емблематичната реакция на Сканлон, която превзе интернет.

Harold Hiding The Pain (Андраш Арато)

2269219

Мемето изобразява стоково изображение с модела Андраш Арато, с изражение на лицето, което изглежда показва потисната болка. Изображението сатва известно през септември 2011 г., когато снимката с воден знак на DreamTime е публикувана във форума на Facepunch. През септември 2018 г. Андраш Арато беше домакин на TedTalk в Киев, Украйна, където обсъди историята на живота си като меме.

Bad Luck Brian (Кайл Крейвън)

2269224

Тази снимка беше превърната в мем, след като Иън Дейвис качи в Reddit снимка от годишника на своя приятел Кайл Крейвън с шеговит надпис. Мемето обикновено се използва за описване на различни нещастни, смущаващи и трагични събития.

Roll Safe (Кайоде Евуми)

2269221

Мемът идва от мини-документален сериал на BBC от 2016 г. В него е показан персонаж, изигран от актьора Кайоде Евуми, който сочи към главата си и се усмихва, след като казва, че намира една жена за "красива", защото "е умна". В момента актьорът е на 27 години.

Ridiculously Photogenic Guy (Зеди Смит)

2269229

Мемето изобразява мъж на име Зеди Смит, който участва в маратона Cooper River Bridge през 2012 г. Кадърът придоби доста голяма популярност онлайн, след като беше публикуван на Reddit от компютърния програмист Уил Кинг, който създава снимката. Тогава потребителите осъзнават, че мъжът е невероятно красив. Тогава снимката получава над 40 000 гласа.

Confused Nick Young (Ник Йънг)

2269230

Снимката с участието на баскетболиста от НБА Ник Йънг е екранна снимка от епизод от 2014 г. на уеб поредицата на YouTube "Thru The Lens". Тя е от сцена, в която Ник прави объркано изражение на лицето, докато майка му твърди, че е бил "клоун" в по-младите си години.

First World Problems (Силвия Ботини)

2269226

Оказва се, че жената от мемето всъщност е награждавана италианска актриса Силвия Ботини.

Overly Attached Girlfriend (Лаина Морис)

2269222

Мемето се заражда през 2012 г., след като YouTuber на име Лаина Морис публикува видео, в което изпълнява пародийна версия на "Boyfriend" на Джъстин Бийбър с персонализиран текст. За съжаление, след като става меме, Морис се сблъсква с някои сериозни проблеми с поверителността. Непознати намират личната ѝ страница във Facebook и разговарят с нейни приятели. Други пък се опитват да получат достъп до нейните записи в колежа. През 2019 г. Морис обяви, че напуска YouTube завинаги.

Aliens Are To Blame For Everything (Джоржджо Цукалос)

2269225

Мъжът зад известното меме е роден в Швейцария писател, уфолог, телевизионен водещ и продуцент Джорджо Цукалос. Той е известен най-вече с участията си в телевизионния сериал, наречен "Древните извънземни". Забавен факт - Джорджо е привърженик на псевдоархеологическата теория, че древни извънземни астронавти са взаимодействали с древни хора.

Ermahgerd (Маги Голденбергер)

2269223

Мемът "Ermahgerd" (което е ротацизирано произношение на "Oh my god") се появи за първи път на 14 март 2012 г. като публикация, озаглавена "Просто усмивка на един притежател на книги ..." Снимктата показва момиче на име Маги Голдънбъргър, което в онова време е на около 11 години.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ