Как изглежда един изоставен стриптийз клуб в Япония

06.11.2014, 12:29

Твърде зловещо

   
 
Как изглежда един изоставен стриптийз клуб в Япония

Вероятно повечето от вас са били в стриптийз клубове и в това няма нищо странно. По-странно ще е, ако сте били в стриптийз клуб, но много години след като той е спрял да функционира. Е, фотографът Шейн Томс по някакви неведоми пътища божии се оказва точно на такова място.

По принцип Томс си пада по разни пусти и забравени от хората места (също както нашият колега Христо Узунов обхожда и снима изоставените кътчета в родината ни и събира впечатленията си в рубриката "Изоставената България"). Та след като се мести в Япония, Томс продължава да търси от любимите си дестинации и не след дълго попада на запустяла сграда, в която някога се е помещавал стриптийз клуб.

Клубът "Okayama" вече не е място, доставящо на мъжете приятни тръпки по цялото тяло и по-точно на едно конкретно място. Сградата вече е зловеща, пълна само с ехо от минали години, в които се е чувала глъчка, музика и невъздържани въздишки. Предлагаме ви да разгледате снимките и сами да усетите студената пот, стичаща се по челцата ви...

1429466

1429468

1429467

1429465

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ