Как да сте свежи на концерт

23.03.2012, 18:11

За да си изкарате максимално добре

   
 
Как да сте свежи на концерт

Сега, когато времето навън става все по-приветливо, меломаните все по-често ще излизат на въздух, а музикалните концерти съвсем скоро ще почукат на вратата на най-близкия стадион или парк. Концертите на открито са едни от най-приятните летни забавления. Сигурно вече сте научили колко много музикални фестивали ще се проведат на територията на България. Ние направо треперим от вълнение, пестим пари за всички билети, които ще ни трябват, и си пожелаваме възможно най-добрите климатични условия (ако може без вятър), за да се разбием от хубава музика.

Да, но фактът, че се задават множество мероприятия на открито, не е оправдание да се влачите като най-големия прошляк. В крайна сметка концертите са места, на които със сигурност ще срещнете страхотни мацки. Всички там ще са щастливи, ще се забавляват на хубава музика, а симпатичната банда, която свири, може да бъде чудесно начало за вашия разговор. Ето няколко съвета как да бъдете свежи и напълно подготвени да заговорите всяка танцуваща женска около вас.

Забравете сандалите

Концертите на открито винаги цапат малко повече от онези на закрито. По законите на Мърфи по време на концерта обикновено се излива проливен дъжд, излиза ураганен вятър или идва нашествие на смъртоносни скакалци. Така че по-добре обуйте маратонки, кецове или каквито и да било удобни затворени обувки, но не и джапанки или сандали. На всеки концерт винаги има поне един пич, който шляпа смело с джапанки по не особено чистия под, а след няколко часа вече ги носи в ръце или направо ги е захвърлил, защото са се скъсали. Нека това не сте вие. А и само си представете какъв цвят ще придобият пръстчетата и петичките ви. И после ще се чудите защо никоя мадама не иска да я настъпвате небрежно докато се опитвате да се запознаете.

Защитете се от слънцето

Всеки иска да има хубав тен, но някои младежи, които по принцип са скарани със слънцето и то ги жули навсякъде, където ги хване, трябва да измислят какви ли не оправдания за розовия цвят на кожата си, която на места боли дори само от погледите на хората наоколо. Запомнете едно, жените не обичат да танцуват с мъж, чиято кожа гори или се бели на люспи като чаршафи. Повечето мъже смятат, че лосионите против слънце са за лигльовци, но по-добре преглътнете клишето и си купете подходящ продукт. Намажете откритите места на тялото си. В тях се включва и прекрасното ви лице.

Прическата

Повярвайте, от първия до последния час на концерта, косата ви ще разглежда по доста различни начини. И все пак, съществуват спасителни вратички, които ще ви помогнат да запазите вида на косата си. Няма да ви препоръчваме лосиони, шампоани и други подобни продукти, защото всеки тип коса реагира различно. Съветваме ви да излезете от дома си с вид на косата, който не изисква някакво третиране. Леко разрошване ще ви свърши работа за момента, защото така или иначе след няколко часа вече няма да има никакво значение какво носите върху главата си.

А всъщност най-важното е да се чувствате добре, за да се забавлявате. В противен случай ще загубите доброто си настроение и дето се казва, ще сговните цялата ситуация.

Източник: Made Man

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 3
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 26.03.2012 | 10:10
3 надали ще се навия скоро да ида на концерт
от Не е посочен | 23.03.2012 | 19:22
2 няколко редбула по време и преди концерта и всичко е 6 :)
от Не е посочен | 23.03.2012 | 18:58
1 Много рядка ходя на концери , нямам време :(
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ