Как да спасим приятел от непоносимата му жена

27.01.2016, 17:30

Заедно срещу "чумите" в 3 стъпки

   
 
Как да спасим приятел от непоносимата му жена

По принцип си има мъжко правило, което гласи да не се намесваме в отношенията на приятел с жена му, но ако тя е най-големият кошмар, който се е раждал на земята - правилото пада. Вие като истински приятели сте длъжни да защитите клетника. Не бива обаче да му казвате директно, че жена му е чудовище - това убива мъжкото приятелство. Ето как се прави.

СТЪПКА 1

Съблазнете

Не, не жената, а него. Обясняваме: ако тя мрази той да ходи за риба, му подарете някоя супер щура въдица, ако мрази футбол - купувайте билети за мачове. Така всеки път, когато иска да прави любимите си неща, ще трябва да се кара с чудовището и да разсъждава около въпроса: "Наистина ли искам да си го причинявам?!". Ако пък тя не се кара с него и го пуска - трябва да се замислите, може и да не е толкова лоша.

1636857

СТЪПКА 2

Побутване

Запознайте го с красива, забавна и умна жена, в която всички се влюбват. Вие стойте настрана - така е, мъжкото приятелство иска жертви.

СТЪПКА 3

Агенти

Вие като умни и цивилизовани хора, не смятате, че е етично и възпитано да се намесвате в чужди отношения. За щастие Жорката, Сашо и Ванката от компанията изобщо нямат подобни скрупули. Като им обясните положението те ще свършат останалото. Ще започнат коментари от рода: "Не я ли скъса вече тая чума!", "Ама много си спрял, откакто си с нея" и т.н. Това допълнително ще разколебае клетника, когото се опитвате да спасите.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ