Как да си избухнете във Вегас

06.08.2014, 19:00

Дори да няма мацки с вас

   
 
Как да си избухнете във Вегас

"Вива Лас Вегас", както е изпял самият Елвис Пресли. Курортното кралство в пустинята Невада отдавна вече е много повече от това, за което е създаден първоначално – гигантска гангстерска пералня за пари. Вегас е мечта на всеки млад и не толкова млад човек, който иска поне за малко да остави всичко зад гърба си и просто да се позабавлява с няколко готини мадами. Можете обаче да си изкарате супер дори ако сте само коч компания. Вижте как.

Свържете се предварително с промоутърите в дискотеките

Промоутърите си имат списъци. За да фигурирате в тях е нужно просто да влезете в сайта на съответната дискотека 1-2 седмици предварително и да си направите резервация. Те ще ви включват независимо колко момичета има в компанията ви. Те също така ще ви насочат към друго яки партита и стриптийз барове след като сте се наситили на клубната сцена.

Отидете рано в дискотеката

Това изглежда нелогично, тъй като жените обикновено отиват късно. Напълно логично си е обаче – запазете си територия, докато още няма конкуренция. Не само че ще избегнете опашките, но и почти сигурно ще хванете някаква промоция.

Купувайте всичкият си алкохол извън Вегас

Като видите цените на алкохола в Лас Вегас ще ви се прииска да сте въздържатели. Помнете, че като мъже трябва да черпите дамите. Затова си купете няколко килограма пиене от някой забутан магазин за алкохол извън Вегас, за да може да имате достатъчно за да почерпите мадамите щом дойдат у вас.

Леко с парите!

Недейте да се поддавате на всички изкушения, които ви заобикалят. Направете си бюджет, оставете повечето си пари в стаята и излезте с толкова, колкото сте склонни да похарчите. Веднъж седнете ли на маса за покер – дотам сте!

Нямайте срам

Единственото нещо, на което не се гледа с добро око във Вегас, са опиканите гащи. Забавлявайте се, но все пак имайте някаква що-годе цивилизована мярка. Грижете се за приятелите си и тяхното добро прекарване. Ако в 23 часа сте все още трезвени, значи не го правите както трябва.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ