Как да се лекуваш с алкохол

14.11.2016, 13:30

Всичко е научно доказанo, проверено и запомнено!

   
 
Как да се лекуваш с алкохол

Направи започваме, когато става въпрос за алкохол и болести нещата са неизбежни. Чети внимателни, че сезона на гриповете ще започне всеки момент.

БИРА

Предполагаме, че вече не веднъж си се лекувал с бира сутринта, но освен главоболие тя може да те спаси от още някои неща. Според докторът на медицинските науки Артур Бабаян, микрофлората на бирата съдържа много полезни неща от групите витамини В, РР.

Съветът на добрия доктор е, че при първи симптоми на грип и настинка трябва да изстискаш половин лимон в чаша светла бира. Най-добре витамините ще се усвоят, ако замезиш този коктейл с малко черен хляб и чесън.

Мускулна треска също може да се лекува с бира, при това най-ефективно от всичко останало. Загрейте тъмна бира в тенджера до 50 градуса и натопете марля в нея. Направете компрес на мускула, който ви боли и загърнете с кърпа. След час няма да има и следа от болката.

ВИНО

Във виното има калции, натрии и магнезии. Пак си си счупил крака пиян? Раните и синините заздравяват по-бързо, ако с храната пиеш по чаша червено сухо вино. ЧАША!

Чаша студено шампанско пък премахва тежестта в стомаха.
1805578 

ПОВИШАВАМЕ ГРАДУСА

Шотландски учени се кълнат, че уискито има всички качества и заслуги за изтреблението на раковите клетки в организма, всичко това го представят пияни на научната конференция в Глазгоу през 2005 година.

Ако пък си отпаднал и нямаш сили за нищо, направи смес от 50 гр. водка и 50 гр. лимонов сок. Водката помага на Витамин C да се усвои по-бързо от организма.

СПИРТ ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА

Можете да добавите три капки водка в спирта преди да третирате раната – така ща щипе по малко. Освен това, спиртът унищожава свободните радикали. Винаги носи малко спирт в зоните с повишена радиация.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ