Как да се грижите за пияно момиче

Най-лесните правила

   
 
Как да се грижите за пияно момиче

Обобщихме начините, по които трябва да се отнасяте с пияните момиче в 5 правила. Даже ги написахме на съветски стикери от куриерски пратки. Ето какви ги свършихме.

НЕ КЛАТИ!

1663709

Всяко едно завъртане на момичето, побутване и прочие неумни движения могат да доведат до повреждане на стоката. Иначе казано - повръщане или Пирогов.

 

 

 

 

 

 

 

ВНИМАНИЕ! СТЪКЛО!

1663711

Помнете, че пияното момиче не трябва да се допуска до стъкло, фаянс, кристал и прочие предмети. В състояние на особено вдъхновение, тя може да разбие всичко и дори себе си. Просто са много добри.

 

 

 

 

 

 

 

НЕ МОКРИ!

1663707

Или то си е ваша работа. Но понякога върху пияните момичета има дрехи и е жалко да ги изцапа. Нашето мнение е, че нарочно се заливат, за да се събличат.

 

 

 

 

 

 

 

НЕ РАБОТИ БЕЗ УПОРА!

1663705

Ако ви се налага да я изпращате, а градският вече не работи, я облегнете някъде и махайте за такси. Така ще ви бъде по-лесно. Ако много ви дотегне, я оставете облегната, хващайте таксито и се изнасяйте (ама не е много мъжко... да знаете!)

 

 

 

 

 

 

ЛЕСНО ЗАПАЛИМО!

1663702

Пияната жена е лесно запалима и буквално и преносно. Вашата отговорност е да пазите достойнството ѝ (или поне това, което е останало от него) и евентуално живота, ако е тръгнала да си хвърля фасове в пазвата.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ