Как да отблъсквате хората

08.02.2016, 10:30

Само онези, които не харесвате

   
 
Как да отблъсквате хората

Повечето хора искат да се харесат на всички, понякога не заради конкретна причина, просто така, искат всички да ги харесват. Не знаем защо го правят, сигурно така се чувстват по-добре. Не може да няма обаче и хора, с които да не искате да общувате, които не искате дори да ви доближават и да ви говорят. За да избегнете близост с тях, на по-малко от три крачки, трябва да ги накарате да не ви харесват. Мислите си, че това е лесно, но не е. Опитайте и ще видите.

Не ги поздравявайте

Колкото и настойчиво те да ви поздравяват за добро утро, добър ден и да искат да им отвърнете, просто не го правете. Виждате човека, преминавате край него като вятър и оставяте сухото му "Здрасти" да виси във въздуха. Това е първа и основна крачка към отдалечаването. След няколко неуспешни опита този човек ще се откаже да ви поздравява.

Никаква комуникация с социалните мрежи

Ако искате да отдалечите някой човек, никога не харесвайте, не споделяйте и не коментирайте негов статус. Дори той да ви напише нещо във Facebook, игнорирайте, направете се, че не сте видели, не сте обърнали внимание, набързо нещо сте щракнали и коментарът му е изчезнал. Тези обяснения са само в случай че въпросният поиска да му кажете причината за липса на отговор.

Не трийте телефонния му номер

Така, ако ви зазвъни, ще знаете кой е и може да не му вдигнете. Иначе ще трябва да му обяснявате защо не искате да говорите с него.

Дръжте се неадекватно

По-добре да ви помисли за откачен и да не иска да комуникира с вас. 

Никога не се смейте на шегите му

Ако един човек ви харесва, той винаги се смее на шегите ви и ви поглежда през това време. Затова, хората, които искате да държите на страна, наказвайте само с пренебрежение и не възнаграждавайте шегите им със смях, иначе няма отърване. Ще искат да си общувате, да си излизате, да си пиете заедно и няма да ви оставят на мира, дори и после да се държите сдържано с тях.

С две думи, за да отблъсквате хората, които не харесвате, дръжте се към тях с безразличие и винаги си слагайте каменната физиономия в тяхно присъствие.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ