Как да направим така, че кабелите да не се заплитат

29.01.2016, 18:30

4 гениални идеи

   
 
Как да направим така, че кабелите да не се заплитат

Как да направим така, че да не се заплитаме в хилядите кабели и да не бъркаме контактите? Ще ви дадем 4 гениални идеи как да организирате кабелите и да улесните живота си невероятно много.

Щепсели

Щепселите си приличат като пингвини близнаци, но няма страшно. Ако ви е писнало постоянно да включвате и изключвате грешните контакти, просто залепете малки стикери на тях, за да ги различавате. Показваме с картинка.

1638850

Слушалки

Писна ви да се оплитате постоянно и гневно да препсувате всеки пък, когато искате да си извадите слушалките? Споко! Вземете малко картонче, пластмасова карта или друг подходящ материал. Срежете малък процеп от горната и долната страна! Сложете единия край отдолу и замотайте слушалките през картата, другия края прекарайте през горната част. Като на картинката.

1638858

Същия принцип може да приложите на настолните слушалки.

1638852

Жакове

Знаете как се губят, точно когато най-много трябват. Ако ги защипете като на картинката, няма да имате проблеми с бързото им намиране. Така ще успеете да организирате всичко отлично пред компютъра.

1638856

Кутия

Ако ви е писнало да гледате кабели постоянно, можете лесно да ги организирате в обикновена кутия от обувки, например. Пробийте необходимите дупки за различните зарядни и една главна за разклонителя. Готово.

1638854

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ