Истерия в женския манастир: мяукащите монахини

26.03.2016, 09:40

От какво се се побърквали монахините

   
 
Истерия в женския манастир: мяукащите монахини

Женските манастири като цяло са удачно място за прояви на истерия и прочие отклонения. Затворено пространство, ежедневен тежък труд, разнообразни обети (най-вече визираме този за целомъдрие) и жестоки наказания - приказка. Да не говорим, че в манастир се е ходило и насилствено.

Така в един женски манастир във Франция една от монахините започва да мяука. Скоро всички монахини и дори игуменката започват неистово да издават котешки звуци. Околните градове страшно се шашкат. Може би, ако бяха звуци на кокошка или на куче - добре, но котката се счита за животно на Дявола.

Скандалът достига до началството и кралят праща въоръжени войници да наобиколят манастира. При заплахата, че ще ги изгорят в името на Христа монахините спират. На нас ни е трудно да повярваме, че точно така се укротява цяла рота лунатици, но, уви, историята е такава.

Интересното е, че този случай на "мяукаща" истерия не е единствен. Подобни неща се наблюдават в манастирите в Германия, а в Холандия заедно с мяукането се хапят.

Още едно доказателство, че лишената от секс жена, е луда жена, не че на мъжете им се отразява по-добре. Правете секс, пийте с мярка и се забавлявайте. Мяу.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ