Инфантилът в мен: Най-добрите начини да се позабавляваш в супера

03.11.2016, 09:00

Ако те хванат няма само да ти дърпат ушите

   
 
Инфантилът в мен: Най-добрите начини да се позабавляваш в супера

Ежедневните посещения в супера те натъжават и скапват? Взимай крути мерки (извинявай, просто много ни се искаше да използваме думата "крути" в изречение, а рядко ни се отдава). Та, тези магарии по принцип не са много прилични и са забранени от Женевската конвенция. Дори може да ти се сторят просташки, но пък са толкова яки и забавни, че ни връщат в детството. Само помни, че ако те хванат няма да ти се размине само с дърпане на уши и порицание.

1.

Купи си обикновено Уоки Токи (дори най-евтините хващат минимум 5 честоти). Най-интересното обаче е, че точно по тези честоти си общуват хората от охраната в големите вериги супермаркети. Всичко, което ти остава – сканирай честота, по която стражите на храната контактува и се забавлявай. Като нищо можеш да обвиниш някой баба в кражба на горчица.

2.

Най-вероятно в джоба си имаш ключове. Смело се засили към рафтовете с брашно, сол, захар и прочие. Да, знаем, че се намират на различни места. Нищо, магарията си струва. Избери нещо в хартиена или найлонова опаковка и авторитетно се престори, че четеш съдържанието или срока на годност. После спри да четеш и направи малка дупка на дъното. Остави пакета на рафта, като през това време придържаш дупката с пръст. Чакай, докато дойде жертвата, която иска да си купи точно това брашно.

3.

Само децата ли могат да се возят на пазарските колички? НЕ! Качи се в количката и помоли някой служител да те повози из супера. В крайна сметка можеш и сам да се повозиш. Първо: няма правилник, който да забранява това, а дори да има – никъде на видно място не пише, че е забранено. Второ: клиентът винаги е прав. Трето: количките издържат до 400 килограма.

4.

Ако си се подготвил преди това и имаш ножица в джоба, с едно ловко движение можеш да вземеш няколко торбички от щанда за плодове и зеленчуци. Бързо им отрежи дъното и ги върни обратно! Ако се страхуваш да не те видят камерите, ще ти кажем, че никой не ги гледа постоянно, а дори да ги гледа едва ли ще ти обърнат внимание.

УСПЕХ!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ