Известни личности, на които можеш да се обадиш

20.10.2021, 09:00

Но струва ли си?

   
 
Известни личности, на които можеш да се обадиш

Всеки си е мечтал да се докосне до любимите си знаменитости по един или друг начин. Оказва се, че това е отчасти възможно - можеш да им се обадиш по телефона. Нека видим кои са звездите, с които можеш да си поговориш, макар и от разстояние!

Дженифът Лопес

Преди две години, преди премиерата на Strippers, J.Lo обяви, че кани един късметлия и негово другарче да я придружат на премиерата на продукцията по време на филмовия фестивал в Торонто. Всичко, което трябваше да направят участниците е да изпратят линк към своя акаунт в Instagram, име и град на номер 305-690-0379. Таблоидите съобщават, че актрисата докладва за резултатите от състезанието в нов пост и призовава феновете да "поддържат връзка", като недвусмислено посочват същия номер. Публикациите, за съжаление, отдавна са изтрити, но интернет помни всичко.

Кралица Елизабет II 

Достъпът до кралицата изключително труден, имайки предвид колко е заета. Независимо от това, всеки може да напише писмо до Бъкингамския дворец или да се обади на +44020 7930 4832 от понеделник до петък от 9:00 до 17:00 GMT. Имай предвид, че според етикета не можете да обсъждате следните теми - секс, политика, религия или пари. Една от разрешените теми е времето в Лондон.

Джаред Лето

Преди време ексцентричният певец и актьор пусна следния пост в социалните мрежи:

"Уважаеми абонати, познаваме се от много време, време е да разберете моя телефонен номер - 213 335-2223. Пишете ми по всяко време на деня и нощта и със сигурност ще ви отговоря."

Наивни фенове му писаха само, за да получат досаден автоматичен отговор, който гласи: "Здравей. Аз съм, Джаред. В момента съм зает, изпратете ми съобщение и ще се свържа с вас възможно най-скоро. В крайна сметка поредицата от съобщения водеше до промоционалната страница на Morbius.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ