Известни личности, които едва не умират, заради пластични операции

03.05.2020, 10:00

Заслужава ли си?

   
 
Известни личности, които едва не умират, заради пластични операции

Богатите и известни хора постоянно се чудят за какво да изхарчат милионите си. Някои стигат до крайности, които ги докарват на косъм от смъртта. Да, това са опасните пластични операции, на които се подлагат, докато не се обезобразят тотално или не завършат с фатален край.

Ето кои извеестни дами са били на косъм от смъртта, заради пластиччни процедури.

Карди Би

2226681

Преди да излезе на сцената, Карди работи като стриптизьорка и решава да увеличи задните си части. Но тогава тя не разполага с много пари, затова се обръща към услугите на съмнителна нелегална клиника, където ѝ поставят импланти за малка сума. По време на операцията тя се събужда и лекарят ѝ дал бисквитки вместо допълнителна доза упойка и ѝ казал да бъде търпелива. След операцията Карди започва да чувства неразположение и когато се връща в клиниката няколко дни по-късно, става ясно, че лекарят е в затвора, защото друг пациент умира точно по време на операцията.

Джесика Симпсън

2226683

След раждането на второто си дете певицата успява бързо да отслабне, но остава излишна кожа на корема. Тогава тя решава да се подложи на абдоминопластика - операция, при която излишната кожа се отрязва и изравнява. Лекарят обаче я предупреждава, че операцията може да приключи зле заради пристрастяването на Джесика към алкохола. Тя разбира се не се вслушва в думите му и прави две операции наведнъж. В резултат на това е хоспитализирана с чревно възпаление, което отнема на лекарите 10 дни да я вдигнат на крака.

Клои Кардашян

2226684

Клои не е чак толкова голяма почитателка на пластиките, колкото останалите ѝ звездни сестри, но много обича инжекциите. Но процедурата, на която се подлага не завършва добре. Филърите не се разпределят както трябва, а лицето става подуто, което може да доведе до некроза на тъканите. Тогава Клои се нуждае от три лечения, за да ги разтвори напълно.

Тори Спелинг

2226682

Актрисата, известна с филма "Страшен филм", през 90-те години поставя импланти в гърдите си. След операцията се оказва, че силиконът в гърдата й е с много лошо качество, но това не притеснява актрисата - тя е била с опасни импланти от 15 години. Но въпреки спокойствието ѝ, това крие голяма опасност. Некачественият силикон може просто да се спука, а течност от него да попадне в тъканите.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ